X
Xwawelx
Gość
Ale trzeba uwazac, bo szybciutko pęcherzyki roslyOoo to super informacja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale trzeba uwazac, bo szybciutko pęcherzyki roslyOoo to super informacja
Bo twoja psychika jiz zaczyna myśleć, czekać i organizm plata figla.Dziś 29 dzień cyklu, test owulacyjny pozytywny w dniu 14, bóle piersi i podbrzusza, wykonałam test o czułości 10 jednak nie z porannego moczu - negatyw. Jednak dziś bóle podbrzusza ustąpiły, piersi nadal bolesne, obrzmiałe. @ brak. Zastanawiam się czemu bóle minęły.. a nic do mnie nie zawitało ?
To jeszcze moment i wszystko bedzie jasneHej dziewczyny, dawno mnie tu nie było
6.04 powinnam dostać @, chociaż modlę się o to by nie przyszła. To nasz 3 cs. Niestety jak teraz nie wyszło,to następny cykl odpuszczamy bo mój wyjeżdża..
Na szczęście,lub nieszczęście mieszkam w takim miejscu,że nie ma apteki całodobowej więc nie mogę kupić testów i robić ich za szybkoTo jeszcze moment i wszystko bedzie jasne
Za to duży plus, ale po świętach strzelaj testa.jak się czujesz? Objawy okresowe sa,Na szczęście,lub nieszczęście mieszkam w takim miejscu,że nie ma apteki całodobowej więc nie mogę kupić testów i robić ich za szybko
Bolą mnie piersi, głowa,brzuch, mam 37.5°C, i mam takie wahania nastroju,że zaraz się popłacze. Także...albo okres albo ciążaZa to duży plus, ale po świętach strzelaj testa.jak się czujesz? Objawy okresowe sa,
No to ciekawe...Bolą mnie piersi, głowa,brzuch, mam 37.5°C, i mam takie wahania nastroju,że zaraz się popłacze. Także...albo okres albo ciąża
2 miesiące temu było podobnie,A ciazy brak więc nie nastawiam się. Chociaż teraz byłby dla nas najlepszy moment :/No to ciekawe...
Zazwyczaj w najmniej spodziewanym momencie sie zdarza, wiec na spokojnie2 miesiące temu było podobnie,A ciazy brak więc nie nastawiam się. Chociaż teraz byłby dla nas najlepszy moment :/