jest!!! Gratulacje!Cześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?
reklama
KasiaKatarina
Fanka BB :)
Ja sobie w brzuch Ovitrelle robiłamI jednak letrazol na mnie nie działa
Dostałam Fostimon do wstrzykiwania w brzuch codziennie przez 8 dni....
Czy któraś robiła sobie sama zastrzyki w brzuch?
KasiaKatarina
Tak tak jest druga i wcale nie taka blada! również gratuluję po cichu Idziesz na betę czy prosto do lekarza?Cześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?
K
Katijah
Gość
Tak jest druga i nie taka bladaCześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?
Właśnie chciałabym iść na betę, może w sobotę...Ale coś nie jestem przekonana do tej drugiej kreski, nie wierzę ale bardzo bym chciała, żeby była to prawdaTak tak jest druga i wcale nie taka blada! również gratuluję po cichu Idziesz na betę czy prosto do lekarza?
Dałaś chyba radę? przeraża mnie trochę to, że sama będę musiała sobie robić zastrzykJa sobie w brzuch Ovitrelle robiłam
K
karolinka1992
Gość
ja przy złamanej nodze codziennie w brzuch zastrzyk musiałam robić sobie i zawsze wybierałam miejsce a kiedy igle miałam wsadzić to wzrok do góry bo bym nie dała radyDałaś chyba radę? przeraża mnie trochę to, że sama będę musiała sobie robić zastrzyk
KasiaKatarina
Nie do końca, wyszło tak że mąż mi zrobił ale następny zrobię już sobie sama, bo tego pierwszego nawet nie poczułam, chyba ugryzienie komara bardziej czućDałaś chyba radę? przeraża mnie trochę to, że sama będę musiała sobie robić zastrzyk
Jeeeest! Lec jutro na betę i zarażaj II kreseczkamiCześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?
reklama
Marcysia66
Bylam dzisnu endokrynologa dostalam 75 euthyrox mam brac pół tabletki,na zbicie tsh troche mnie uspokoila kobietapowiedziała ze ft4 jest ważniejsze a je mam w miare i żeby się nie stresowac tylko działać i juz
Podziel się: