reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Cześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?

Załączniki

• 20210325_170535.jpg
    20210325_170535.jpg
    405,7 KB · Wyświetleń: 192
reklama
A ktory dzis masz dzien cyklu?
jakie objawy mialas Kochana?
W zasadzie to tydzień temu miałam okres, ale bardzo krótki i ubogi, więc cykl spisalam na straty. Ale czuje się okropnie zmęczona, tylko bym spala i zaczęłam często chodzić do łazienki, a pęcherz mnie nie boli...przed chwilą razem z testem owulacyjnym zrobiłam ciążowy i nie wiem Co o tym myśleć...

I jednak letrazol na mnie nie działa :(

Dostałam Fostimon do wstrzykiwania w brzuch codziennie przez 8 dni....
Czy któraś robiła sobie sama zastrzyki w brzuch?

reklama
Trzymam się, nie mam wyjścia. Przyczyny tu jest znak zapytania, płody genetycznie zdrowe były ale wyszła mi trombofilia i to mogło być przyczyną no i na samym początku covid.
echh, że też lekarze nie wysyłają na takie badania przed ciążą. Bardzo mi przykro:( dobrze, że chociaż teraz jesteś zdiagnozowana. Ja się już tak naczytałam, że w porozumieniu z doktor biorę foliany zamiast kwasu foliowego gdyby przypadkiem okazalo się, że mam mutację czegoś tam i przyjmuję też acard 75 właśnie żeby nie robiły się zakrzepy. Trzymaj się❤️ nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić tego co przeszłaś💔💔💔

Do góry