reklama
Igumama
Zaangażowana w BB
Ja widzeCześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?
JestemA
Fanka BB :)
Nawet nie taka bladziutkaCześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?
Igumama
Zaangażowana w BB
A ktory dzis masz dzien cyklu?Cześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?
jakie objawy mialas Kochana?
jest jest a blada bo popołudniu jest bledsza zrób jutro rano albo na betęCześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?
wygląda na 2 kreseczki! Po cichu gratuluję! Który dc? już po spodziewanym terminie @?Cześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?
W zasadzie to tydzień temu miałam okres, ale bardzo krótki i ubogi, więc cykl spisalam na straty. Ale czuje się okropnie zmęczona, tylko bym spala i zaczęłam często chodzić do łazienki, a pęcherz mnie nie boli...przed chwilą razem z testem owulacyjnym zrobiłam ciążowy i nie wiem Co o tym myśleć...A ktory dzis masz dzien cyklu?
jakie objawy mialas Kochana?
reklama
echh, że też lekarze nie wysyłają na takie badania przed ciążą. Bardzo mi przykro dobrze, że chociaż teraz jesteś zdiagnozowana. Ja się już tak naczytałam, że w porozumieniu z doktor biorę foliany zamiast kwasu foliowego gdyby przypadkiem okazalo się, że mam mutację czegoś tam i przyjmuję też acard 75 właśnie żeby nie robiły się zakrzepy. Trzymaj się nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić tego co przeszłaśTrzymam się, nie mam wyjścia. Przyczyny tu jest znak zapytania, płody genetycznie zdrowe były ale wyszła mi trombofilia i to mogło być przyczyną no i na samym początku covid.
Podziel się: