reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze! Kiedyś czytałam historie o kobiecie której nie otworzył się spadochron, nie wiedziała że jest w ciąży... połamała się cała ale ani jej ani dziecku nic poważniejszego się nie stało 😘 a jeśli chodzi o promieniowanie, na tak wczesnym etapie nie powinno chyba szkodzić, poza tym to było niezbędne dla Twojego zdrowia i po prostu musiałaś mieć też prześwietlenia 😊😘 miesiączka może Cie się również spóźniać z powodu stresu po upadku. Masz możliwość zrobić jeszcze jeden test?
Jutro raniutko zrobię właśnie....

reklama
Czy według was ten test owulacyjny z 10dc jest pozytywny ?

Załączniki

• IMG_2158.jpg
    IMG_2158.jpg
    245,5 KB · Wyświetleń: 86
Dla porównania wklejam Ci moje, owulacje miałam 100% w tym terminie bo miałam potwierdzoną na monitoringu Zobacz załącznik 1250551
Właśnie u mnie też wychodziły zawsze takie ciemne dwie krechy. Teraz zwątpiłam bo zawsze rosło sobie a później spadało, nigdy nie było tak, ze ciemniejsza, jaśniejsza, ciemniejsza jaśniejsza. Zawsze mam Ok 14dc wiec tez byłoby dziwne tego 10dc. Wkurzają mnie te testy. Ostatni raz z nich korzystam 😂

Właśnie u mnie też wychodziły zawsze takie ciemne dwie krechy. Teraz zwątpiłam bo zawsze rosło sobie a później spadało, nigdy nie było tak, ze ciemniejsza, jaśniejsza, ciemniejsza jaśniejsza. Zawsze mam Ok 14dc wiec tez byłoby dziwne tego 10dc. Wkurzają mnie te testy. Ostatni raz z nich korzystam 😂
I tak w sumie przytulamy się co 2 dni, sprawdzam tylko z ciekawości 😈 ale więcej mam z nich wkurzania nich pożytku 😁

Czy według was ten test owulacyjny z 10dc jest pozytywny ?

Jak dla mnie nie jest pozytywny z definicji, ale robiąc raz dziennie i mając krótki peak możesz przegapić szczyt. Tak jak ja w tym miesiącu bo się zapomniałam jednego dnia a następnego już chyba spadałam ze szczytu [emoji16] ale ja uzywam testów od miesięcy już, rownolegle z monitoringiem swego czasu wiec wiem jak to u mnie działa dość dobrze [emoji6]

Jak dla mnie nie jest pozytywny z definicji, ale robiąc raz dziennie i mając krótki peak możesz przegapić szczyt. Tak jak ja w tym miesiącu bo się zapomniałam jednego dnia a następnego już chyba spadałam ze szczytu [emoji16] ale ja uzywam testów od miesięcy już, rownolegle z monitoringiem swego czasu wiec wiem jak to u mnie działa dość dobrze [emoji6]
Ja tylko testuje, nawet temperatury nie mierze, monitoringu tez nie miałam więc teraz mogę się tylko zastanawiać 😌 potestuję sobie do końca, może mocz był rozwodniony albo tak jak mówisz, może przegapiłam szczyt bo faktycznie raz dziennie sobie tylko testowałam i dzisiaj nawet później niż pozostałe dni bo normalnie 15:00 a dzisiaj przed 19. A w zeszłym miesiącu jak był szczyt, 24h później już była znowu bladziutka kreska, więc nie utrzymuje się długo

reklama
Do góry