reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Porozmawiam przy kolejnej wizycie.. A może duphaston korzystnie działa na moją słaba śluzówkę? A owulacje przy moich cyklach mam około 14 dnia zazwyczaj tak wychodzi mi z pasków owulacyjnych i raz byalm na monitoringu.. A wiesz może czy duphaston ponosi temp? Dziś miałam 36.9..dzieki za odpowiedzi 🤗

reklama
Porozmawiam przy kolejnej wizycie.. A może duphaston korzystnie działa na moją słaba śluzówkę? A owulacje przy moich cyklach mam około 14 dnia zazwyczaj tak wychodzi mi z pasków owulacyjnych i raz byalm na monitoringu.. A wiesz może czy duphaston ponosi temp? Dziś miałam 36.9..dzieki za odpowiedzi [emoji847]

To masz fazę lutealna 16-18 dni, trochę długa. Progesteron napewno pozytywnie wpływa na endo, niemniej jest wiele produktów, które mogą w tym pomoc. Warto popróbować [emoji3526] zwiększony poziom progesteronu podnosi temperaturę, jak najbardziej. 36,9 mierzone od razu po przebudzeniu w ustach lub pochwie? Bo w ciągu dnia pod pachą czy na czole się nie liczy [emoji13] Ja bym zrobiła test na Twoim miejscu [emoji6]

To masz fazę lutealna 16-18 dni, trochę długa. Progesteron napewno pozytywnie wpływa na endo, niemniej jest wiele produktów, które mogą w tym pomoc. Warto popróbować [emoji3526] zwiększony poziom progesteronu podnosi temperaturę, jak najbardziej. 36,9 mierzone od razu po przebudzeniu w ustach lub pochwie? Bo w ciągu dnia pod pachą czy na czole się nie liczy [emoji13] Ja bym zrobiła test na Twoim miejscu [emoji6]
Odrazu po przebudzeniu w ustach 😊

Odrazu po przebudzeniu w ustach [emoji4]

Czekam na test [emoji16][emoji16] wysoka temp jest obiecująca w takim terminie, choć trzeba pamiętać ze na nią wiele czynników wpływa, w tym nawet stres, podróże, ilość snu. Nie wiem tez jak wyglądał wykres z całego cyklu. Ja raz miałam trójfazowy ale ciąży z tego j tak nie było, tylko mi nadziei narobił [emoji16] może po prostu u Ciebie prog spada jakoś powoli i dlatego tyle po odstawieniu czekasz a temp się utrzymuje. A może jednak przyjdziesz tu lada moment z dobra nowina, czego Ci życzę [emoji3590]

Cześć dziewczyny, nie wiem czemu ciągle po dniach płodnych prześladuje mnie takie poczucie, że pewnie i tak się nie uda. A jak tydzień przed okresem mam galaretowaty śluz to już wiem, że nic z tego.

Cześć dziewczyny, nie wiem czemu ciągle po dniach płodnych prześladuje mnie takie poczucie, że pewnie i tak się nie uda. A jak tydzień przed okresem mam galaretowaty śluz to już wiem, że nic z tego.
Akurat z tym śluzem na początku ciąży to różnie bywa, jedne mają dużo białego, innego galaretowaty a inne wcale 😉

Czekam na test [emoji16][emoji16] wysoka temp jest obiecująca w takim terminie, choć trzeba pamiętać ze na nią wiele czynników wpływa, w tym nawet stres, podróże, ilość snu. Nie wiem tez jak wyglądał wykres z całego cyklu. Ja raz miałam trójfazowy ale ciąży z tego j tak nie było, tylko mi nadziei narobił [emoji16] może po prostu u Ciebie prog spada jakoś powoli i dlatego tyle po odstawieniu czekasz a temp się utrzymuje. A może jednak przyjdziesz tu lada moment z dobra nowina, czego Ci życzę [emoji3590]
Dzięki 😁ale coś czuję że nic z tego nie będzie bo tak jak mówiłam wcześniej nie było przytulanek raczej w owulacje 😊tylko po, a śluzu brak u mnie, piersi nie bolą więc raczej nic nie będzie z tego. Bardziej wyglądam okresu, którego nie widać 😁

Nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze! Kiedyś czytałam historie o kobiecie której nie otworzył się spadochron, nie wiedziała że jest w ciąży... połamała się cała ale ani jej ani dziecku nic poważniejszego się nie stało 😘 a jeśli chodzi o promieniowanie, na tak wczesnym etapie nie powinno chyba szkodzić, poza tym to było niezbędne dla Twojego zdrowia i po prostu musiałaś mieć też prześwietlenia 😊😘 miesiączka może Cie się również spóźniać z powodu stresu po upadku. Masz możliwość zrobić jeszcze jeden test?
Właśnie jutro rano zrobie....Dziekuje za otuchę ❤️
I bardzo mi przykro że miałaś wypadek 😥 jak się teraz czujesz???
Bardzo słabo, najgorszy jest chyba dla mnie ból tych nerek... tak dziwnie promieniuje i boje się żeby się w środku jakiś krwiak nie zrobił... jak chodzę to ultra boli:(

reklama
Nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze! Kiedyś czytałam historie o kobiecie której nie otworzył się spadochron, nie wiedziała że jest w ciąży... połamała się cała ale ani jej ani dziecku nic poważniejszego się nie stało 😘 a jeśli chodzi o promieniowanie, na tak wczesnym etapie nie powinno chyba szkodzić, poza tym to było niezbędne dla Twojego zdrowia i po prostu musiałaś mieć też prześwietlenia 😊😘 miesiączka może Cie się również spóźniać z powodu stresu po upadku. Masz możliwość zrobić jeszcze jeden test?
Co do upadku to macica przecież ładnie amortyzuje, to w wysokiej ciąży może disjc do odklejenia łożyska, a u Ciebie to mogłaby być implantacja zarodka dopiero. RTG jest szkodliwe, ale przy tak wczesnej ciąży zarodek jeszcze nie ma struktur które promienie Roentgena mogłyby uszkodzić. Powiedz w szpitalu że spóźnia Ci się okres, zrobią Ci badanie betahcg😉
Mówiłam niestety nie wykonali...

Do góry