reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Właśnie jutro rano zrobie....Dziekuje za otuchę ❤️

Bardzo słabo, najgorszy jest chyba dla mnie ból tych nerek... tak dziwnie promieniuje i boje się żeby się w środku jakiś krwiak nie zrobił... jak chodzę to ultra boli:(
Przy silnym stłuczeniu zawsze będzie ból 😘 nawet jeśli zrobi się krwiak to zawsze może się wchłonąć 🙂 trzymam kciuki, żeby wszystko było ok

Ogarnij kota 🤦 od kilku dni boli mnie jajnik, oczywiście ten z którego była owulacja i jestem 2-3 dni przed @. Mój najwierniejszy kot przyszedł, ugniatał mi dokładnie w tym miejscu gdzie bolało... ból odpuścił, kot poszedł ??? 🤷 No mistrz i po co komu nospa 😂
No jak zawsze kitku musi wszystko ogarniać 🙄 my ludzie z niczym nie umiemy sobie sami poradzić 😂 to była dawka kotonalu, działa bardzo przeciwbólowo 😜

Hej dziewczyny! Mam prośne o radę, bo Krotoszyn z prwnoscia taka sytuacje miał. Dziś 15 dc, dostałam krwawienia - taka żywa czerwona krew. Nie jest obfite- ale jest nie do przegapienia. Jestem w trakcie monitoringu. Wczoraj byłam na usg - największy pęcherzyk 14 mm. Żadnych torbieli. Na usg nie mam śluzu płodnego i endo dość cienkie w porównaniu do poprzednich cyklu w tym samym dniu( było 5 mm). Dziś mnie strasznie zmulilo, myślałam ze będę wymiotować.l, ale się obeszło bez. Nie wmawiam sobie niczego, ale zgłupiałam totalnie. po prostu nie mam pomysłów 🤷‍♀️. Pare lat wstecz miewałam plamienia w połowie cyklu, ale brunatne. Ręce opadają 😕. Wiem ze nie mam powodów, ale popłakałam się dzisiaj, póki nie było męża. Bo tyle lat, bo tak bardzo chce być w ciąży , bo znowu coś się rypie, bo za każdym razem jakiś nowy problem, bo wszystkie kuzynki dalsze i bliższe, które są młodzież ode mnie albo w ciąży albo ku kilkoro dzieci 🥺. Będę wdzięczna za porady jak ktoś miał tak samo. Kojenia wizytę mam we wtorek na usg.

Heeej. Co to za testy owu? Clear ? Czy jakie?! :D Moze sobie kupie takie!

To Presense z drogerii DM, nie wiem czy ta drogeria jest w Polsce, mieszkam w Niemczech 😁
Screenshot_20210320-213951_Samsung Internet.jpg

Ogarnij kota 🤦 od kilku dni boli mnie jajnik, oczywiście ten z którego była owulacja i jestem 2-3 dni przed @. Mój najwierniejszy kot przyszedł, ugniatał mi dokładnie w tym miejscu gdzie bolało... ból odpuścił, kot poszedł ??? 🤷 No mistrz i po co komu nospa 😂
A ja Ci powiem ze tydzien przed okresem jestwm i strasznie jestem głodna! 🥺🙉 Nigdy tak nie mialam i sie smieje z mezem ze jestem tydzien po owulacji i mam schizę, a ja i tak wiem, ze w tym miesiacu bedzie @ 😂

Koty i psy mają coś chyba w sobie ze odbierają nam ból i smutek! 😂

reklama
Do góry