reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Ja od sierpnia do listopada miałam cykle 35 dni, potem dwa 37 przez wzrost tsh i od kiedy dostałam zwiększona dawkę letroxu to jeden cykl 31 dni i teraz nie wiem, co będzie przez to, że nie wiem co z owulacja 😋
A nie monitorujesz jakoś owulacji? U mnie idealnie sprawdzają się testy owu i temperatura.

Hej dziewczyny, ja dziś już po pierwszej wizycie. Z monitoringu. Pęcherzyk w 11 dniu cyklu 11 mm. W poprzednim cyklu w 13 dniu już był 25,8 mn 😕. W piątek i 2 razy w następnym tygodniu idę jeszcze raz. Zobaczymy czy rosną i czy poprostu owu się nie przesunęła. Ale spodziewałam się lepszych rozmiarów 😒. Mąż tez musi się zapisać na badanie nasienia, bi dostał skierowanie. Ekhh jakie to jest wyczerpujące.

A nie monitorujesz jakoś owulacji? U mnie idealnie sprawdzają się testy owu i temperatura.
W styczniu i lutym robiłam testy owulacyjne i wyszły pozytywne a teraz robię te z allegro i jak na razie wszystkie negatywne, dzisiaj 21dc. Temperatury nie mierze bo wstaje o różnych porach i raz mam wolne, raz pracuje i pewnie te wyniki byłyby w cały świat.

Ostatnia edycja:
W styczniu i lutym robiłam testy owulacyjne i wyszły pozytywny a teraz robię te z allegro i jak na razie wszystkie negatywne, dzisiaj 21dc. Temperatury nie mierze bo wstaje o różnych porach i raz mam wolne, raz pracuje i pewnie te wyniki byłyby w cały świat.
A robisz je dwa razy dziennie?

reklama
Od kilku dni wychodzą mi słabe pozytywne testy (różnych firm), termin okresu na jutro, a właśnie zaczęłam trochę krwawić 😔 dziś rano tez zrobiłam test i wyszła lekka druga kreska

Do góry