Ja od 2 cykli mam tak jakby śluz płodny przed samą @ więc może masz podobnie. Albo faktycznie się przesunęłaDziewczyny w tym cyklu 26 lutego czyli 15dc wyszedł mi pozytywny test owu, działaliśmy z mężem cały czas ale tylko do 28 lutego, ze względu na śmierć w rodzinie... Ale to brzegu, właśnie wróciłam z toalety a tam bardzo dużo płodnego śluzu i kłuje mnie lewy jajnik, dzisiaj mam 25dc czy to możliwe że mimo tego pozytywnego testu owu tak bardzo mi się przesuneła? Mam zawsze cykle bardzo regularne, 28 dniowe
reklama
Gryfin
Fanka BB :)
Chyba został mi jeszcze jeden jedyny test owu, zrobię dzisiaj i zobaczymyJa od 2 cykli mam tak jakby śluz płodny przed samą @ więc może masz podobnie. Albo faktycznie się przesunęła
coca
Dziewczyny czy te wyniki są Ok ? ( oprócz prolaktyny bo tu już mi moja gin przepisała lek) bo jak czytałam na innych wątkach większość dziewczyn ma niższy progesteron [emoji848] robiłam chyba książkowo bo na czczo, z samego rana, 7 dpo (21dc)
prolaktyna 36,2
Tsh 1,481
Progesteron 22,370 niby w widełkach się mieści, ale ledwo bo norma jest do 23
Prog w porządku.
Gryfin
Tak sobie myślę że może ten śluz płodny był już od paru dni w okolicach owu ale dopiero teraz wylatujeMoje jak zaczęły boleć w poprzednim cyklu to dopiero co przestały, więc mam nadzieję, że tym razem odpuszczą. Już się wybolaly.
Gryfin myślę, że skoro masz regularne cykle to aż tak bardzo się nie przesunęła, chociaż nigdy nie wiadomo. Objawy różne się pojawiają, czasami różne w innych cyklach. Mi np. też dopiero po owu się uaktywnia śluz płodny.
coca
Ja od 2 cykli mam tak jakby śluz płodny przed samą @ więc może masz podobnie. Albo faktycznie się przesunęła
Ja tez [emoji23] i tez sibie nadzieje za pierwszym razem zrobiłam [emoji23]
Gryfin
To ja mam to samo terazJa tez [emoji23] i tez sibie nadzieje za pierwszym razem zrobiłam [emoji23]
MałaMi30
Może jeszcze za wcześnie a jaka masz czułość testu? Może jutro się pojawi.Niestety u mnie to chyba nie jest udany cykl , nie ma miesiączki dzisiaj 29 dc ale test negatywny
Madziulkaaa
10 mlU/ml i drugi tez 10Może jeszcze za wcześnie a jaka masz czułość testu? Może jutro się pojawi.
Madziulkaaa
Pewnie jutro się pojawi @ No nic czekam , dziękuje za wsparcie10 mlU/ml i drugi tez 10
reklama
coca
To ja mam to samo teraz [emoji3061]
Może to taki wiosenny objaw [emoji28]
Podziel się: