KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
Tez wczoraj kupilam ten twst bo opinie sa ze sa mega czułe.. I mnie korci w domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ! Wyszedł mi cień cienia na teście ! Ale po dwóch kawach i herbacie ! Tylko ze na tym paskowym facelle z rossmana , nie idzie cholera zrobić zdjecia ... Wy się pewnie orientujecie lepiej ... ona Lubią kłamać ? Jakie były z Nimi doświadczenia dziewczyn ? Zastanawiam się czy to nie kreska testowa ...
Wierze ! Ja się zastanawiam czy sobie po prostu nie wkręcam , mąż kazał mi wziąć głęboki oddech i ze spokojem ... żebym nie cierpiała tak jak w styczniu ... Przebija lekko , no nie mogę zrobić zdjecia Chyba że jużTez wczoraj kupilam ten twst bo opinie sa ze sa mega czułe.. I mnie korci w domu
To jest uzależniająceTez wczoraj kupilam ten twst bo opinie sa ze sa mega czułe.. I mnie korci w domu
Robienie bety również jest uzależniające, nie polecam jak cośTo jest uzależniające
Beta bardziej po portfelu pociągnie u mnie 40 zł z wynikami na necie na drugi dzień rano .. jednak test taniej wychodziRobienie bety również jest uzależniające, nie polecam jak coś
Ja robiłam betę tylko dlatego że miałam pozytywny wynik testu , wole mieć betę w razie co zrobioną dwa razu aby chociaż być spokojną ze jest dobry przyrost , w moim przypadku wole mieć pod kontrolą wszystko bo mam prawdę niezbyt przyjazne temu stanowi stanowisko pracy . Fajka raczej żartowała Przecież wiadomo że nie polecony na krew aby oznaczyć betę w środku cyklu No bynajmniej ja nie polecęŻe wam kasy nie szkoda dziewczyny ciąża jak ma być to będzie i w dniu miesiączki no ale jak kto
No wczoraj u mnie dokładnie taka sama sytuacja! Ja też to widze! Więc albo obie już zwariowałyśmy, albo po prostu czas na okulisteWierze ! Ja się zastanawiam czy sobie po prostu nie wkręcam , mąż kazał mi wziąć głęboki oddech i ze spokojem ... żebym nie cierpiała tak jak w styczniu ... Przebija lekko , no nie mogę zrobić zdjecia Chyba że już
wariuje .... Zobacz załącznik 1244261