reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Ja biorę! W ogóle mnie nie bolą, ale może dlatego, że moje piersi są tak znikome, że nie ma co tam boleć 😂 😂
Kurcze ja nie mogę nawet palcem ich dotchnac i ogólnie Piersi mam takie dziwnie cieple
Sama juz nie wiem w październiku jak miałam biochemiczna to wtedy miałam bardzo tkliwość Piersi
A od stycznia jak mam duphaston to bola bardzo podobnie Tyle, że w styczniu bolały dopiero po 2 tabletce a w tym cyklu zaczęły boleć przed braniem leku a teraz to masakra

Ja widzę kreske 2 😁
Mówisz o moim teście ? To nie tylko ja mam zwidy 🙈 jutro rano zrobię test tak jak należy , tylko u mnie jest taki problem że ja na noc dużo pije i biegam do toalety .. a od dwóch dni to i 3 razy potrafię wstać ... jeszcze na domiar złego moja córka na sam początek mojego urlopu postanowiła sobie zachorować na zapalenie zatok .. i ulokowała się w mojej sypialni z gilami i inhalatorem ... no i nie śpię .. a co za tym idzie szwedam się po domu i pije ... wodę oczywiście 🙈

Kurcze ja nie mogę nawet palcem ich dotchnac i ogólnie Piersi mam takie dziwnie cieple
Sama juz nie wiem w październiku jak miałam biochemiczna to wtedy miałam bardzo tkliwość Piersi
A od stycznia jak mam duphaston to bola bardzo podobnie Tyle, że w styczniu bolały dopiero po 2 tabletce a w tym cyklu zaczęły boleć przed braniem leku a teraz to masakra
Może to dobry znak 😁??

Może to dobry znak 😁??
Wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test ale biało 😅ale może za wcześnie zrobiony
Pokazuje mi żeby testować dopiero w niedzielę
Dodatkowo nie wiem czy jest wgl sens robienia testów w tym cyklu bo stosunek byl 11 dnia cyklu a owulacja 13, ciekawe czy żołnierze przetrwały 2 dni

Wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test ale biało 😅ale może za wcześnie zrobiony
Pokazuje mi żeby testować dopiero w niedzielę
Dodatkowo nie wiem czy jest wgl sens robienia testów w tym cyklu bo stosunek byl 11 dnia cyklu a owulacja 13, ciekawe czy żołnierze przetrwały 2 dni
Jak są silni to przetrwają 🤪 Ja ten cykl miałam rozchybotany napewno ... 5.01 wyciągnęłam spirale i 28.01 dwie krechy ... 1.02 miesiączka ... ale mąż twierdzi że on ma weteranów i dadzą radę ! I jak prezent z moich urodzin ( 28.01 miałam urodziny ) nie wypalił bo poszło z małpą to na dzień kobiet musi się udać 🙈 taką ma taktykę 🤣

Jak są silni to przetrwają 🤪 Ja ten cykl miałam rozchybotany napewno ... 5.01 wyciągnęłam spirale i 28.01 dwie krechy ... 1.02 miesiączka ... ale mąż twierdzi że on ma weteranów i dadzą radę ! I jak prezent z moich urodzin ( 28.01 miałam urodziny ) nie wypalił bo poszło z małpą to na dzień kobiet musi się udać 🙈 taką ma taktykę 🤣
Trzymam kciuki, uda się w końcu! 🤗

reklama

Piersi bolą po owu przez proga, po owu wzrasta i u większości osób wywołuje tkliwość piersi. Jeśli dodatkowo dorzucasz dupka to myśle ze jak najbardziej możliwy taki ból, pewnie pisali o tym w ulotce (u mnie w luteinie chyba pisali) choć ja z luteina czy bez bólu piersi prawie nigdy nie mam [emoji85]

Do góry