reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

A to ciekawe, nawet nie wiedziałam [emoji846] ze testowa powinna byc szara. Zatestuje jutro w takim razie jeszcze raz [emoji4]. Człowiek całe życie się uczy!

Nie wiem czy powinna, ale z wielu rozmów które tu się toczyły tak wynikało. Jeśli test przed @ wychodzi pozytywny a @ i tak przychodzi i później test jest negatywny to możliwe ze to biochemiczna [emoji17] niestety wielu dziewczynom zdarzały się takie sytuacje, biochemu i tak się nie uratuje wiec wolałabym o nim nie wiedzieć - kolejny powód dla mnie żeby nie testować za szybko [emoji16]

reklama
Marlena1993, a czy to nie jest przypadkiem test dr.max? Robiłam go już kilka razy i niestety prześwituje u nich kreska fabryczna 😕. Mam nadzieje, ze u ciebie akurat ten szczęśliwy przypadek 😁
Ta prześwitująca kreska jest w sumie różowa a nie szara [emoji848] trzymam za koleżankę kciuki i czekam na ponowny test [emoji13][emoji13]
Niestety dziś rano test negatywny :( Chyba faktycznie tamten był jakiś trefny. Tak czy siak na betę pójdę, żeby mieć pewność i odstawiam duphaston:)

Hej dziewczyny. Jestem po konsultacji z moim lekarzem, po badaniach 17-oh progesteronu, lh, fsh okazuje się, że wszystko w normie. Z uwagi na plamienia koło 23dc (regularne cykle: 27dc) przepisał Duphason (15-25dc). Oprócz tego biorę Inofem, olej z wiesiołka, witaminy prenatalne, ziółka ojca Sroki 3 No i działamy. 5cs przed nami. Będę testowała 23.03. Powodzenia, oby ta wiosna nam przyniosła szczęście :)
Powodzenia, trzymam kciuki:)
A z ciekawości, co to za ziółka? :)

Dziewczyny.
Mam długie cykle i PCOS. Byłam w 21 dc na usg, max pęcherzyk 10mm, wczoraj (27 dc) usłyszałam "To jest coś dziwnego, miała Pani wcześniej na tym jajniku torbiel?" Taka torbiel ale ciemna tylko w niewielkim miejscu, a dokoła otoczka i większa cześć w normalnym kolorze (jakby pusta). Czułam, że coś tam urosło, ale po cichu liczyłam na normalny pęcherzyk :( Jakby nie do końca pękł.. :(
Tracę wiarę po każdej takiej wizycie :((

U mnie 23dc😯 zaczynam się martwić😟 chyba źle na mnie to działa.

Może psychika już szwankuje 😅😅
Jeżeli martwisz się, że coś jest nie tak, zadzwoń do lekarza. Na pewno doradzi i rozwieje wątpliwości 😊 Każdy organizm jest inny i każdy inaczej reaguje na leki 😉 Nie ma się co martwić. A może to właśnie "dobre" objawy 😉

Cześć kochane ! Jak tam dzisiaj u Was dzień ☺️? Jak ja bym chciała abyśmy wszystkie miały dwie upragnione kreseczki 😌u Mnie @ nie widać i za bardzo nie czuć ! W nocy powołało mnie podbrzusze i to wszystko ... krzyż przestał boleć, ale mam dziś od rana zgagę ! Ale nie testuje ! Zapieram się nogami i rękoma 🤪 robiłam przedwczoraj i było biało ! Nie chce się zawieść 🙁

Cześć kochane ! Jak tam dzisiaj u Was dzień ☺️? Jak ja bym chciała abyśmy wszystkie miały dwie upragnione kreseczki 😌u Mnie @ nie widać i za bardzo nie czuć ! W nocy powołało mnie podbrzusze i to wszystko ... krzyż przestał boleć, ale mam dziś od rana zgagę ! Ale nie testuje ! Zapieram się nogami i rękoma 🤪 robiłam przedwczoraj i było biało ! Nie chce się zawieść 🙁
hej a kiedy masz termin @ kiedy będziesz testowac?

hej a kiedy masz termin @ kiedy będziesz testowac?
Dziś lub jutro powinnam dostać .. ale wiesz .. 1 lutego miałam biochemiczną ... ale cholera wszystkie bolesności które miałam przed poronieniem w lutym ustały wczoraj ... mam tylko tkliwe sutki i zgagę mam dziś paskudną od rana

reklama
Dziewczyny ! Wyszedł mi cień cienia na teście ! Ale po dwóch kawach i herbacie ! Tylko ze na tym paskowym facelle z rossmana , nie idzie cholera zrobić zdjecia ... Wy się pewnie orientujecie lepiej ... ona Lubią kłamać ? Jakie były z Nimi doświadczenia dziewczyn ? Zastanawiam się czy to nie kreska testowa ...

Do góry