reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

A to ciekawe, nawet nie wiedziałam [emoji846] ze testowa powinna byc szara. Zatestuje jutro w takim razie jeszcze raz [emoji4]. Człowiek całe życie się uczy!

Nie wiem czy powinna, ale z wielu rozmów które tu się toczyły tak wynikało. Jeśli test przed @ wychodzi pozytywny a @ i tak przychodzi i później test jest negatywny to możliwe ze to biochemiczna [emoji17] niestety wielu dziewczynom zdarzały się takie sytuacje, biochemu i tak się nie uratuje wiec wolałabym o nim nie wiedzieć - kolejny powód dla mnie żeby nie testować za szybko [emoji16]

reklama
Marlena1993, a czy to nie jest przypadkiem test dr.max? Robiłam go już kilka razy i niestety prześwituje u nich kreska fabryczna 😕. Mam nadzieje, ze u ciebie akurat ten szczęśliwy przypadek 😁
Ta prześwitująca kreska jest w sumie różowa a nie szara [emoji848] trzymam za koleżankę kciuki i czekam na ponowny test [emoji13][emoji13]
Niestety dziś rano test negatywny :( Chyba faktycznie tamten był jakiś trefny. Tak czy siak na betę pójdę, żeby mieć pewność i odstawiam duphaston:)

Hej dziewczyny. Jestem po konsultacji z moim lekarzem, po badaniach 17-oh progesteronu, lh, fsh okazuje się, że wszystko w normie. Z uwagi na plamienia koło 23dc (regularne cykle: 27dc) przepisał Duphason (15-25dc). Oprócz tego biorę Inofem, olej z wiesiołka, witaminy prenatalne, ziółka ojca Sroki 3 No i działamy. 5cs przed nami. Będę testowała 23.03. Powodzenia, oby ta wiosna nam przyniosła szczęście :)
Powodzenia, trzymam kciuki:)
A z ciekawości, co to za ziółka? :)

Dziewczyny.
Mam długie cykle i PCOS. Byłam w 21 dc na usg, max pęcherzyk 10mm, wczoraj (27 dc) usłyszałam "To jest coś dziwnego, miała Pani wcześniej na tym jajniku torbiel?" Taka torbiel ale ciemna tylko w niewielkim miejscu, a dokoła otoczka i większa cześć w normalnym kolorze (jakby pusta). Czułam, że coś tam urosło, ale po cichu liczyłam na normalny pęcherzyk :( Jakby nie do końca pękł.. :(
Tracę wiarę po każdej takiej wizycie :((

U mnie 23dc😯 zaczynam się martwić😟 chyba źle na mnie to działa.

Może psychika już szwankuje 😅😅
Jeżeli martwisz się, że coś jest nie tak, zadzwoń do lekarza. Na pewno doradzi i rozwieje wątpliwości 😊 Każdy organizm jest inny i każdy inaczej reaguje na leki 😉 Nie ma się co martwić. A może to właśnie "dobre" objawy 😉

Cześć kochane ! Jak tam dzisiaj u Was dzień ☺️? Jak ja bym chciała abyśmy wszystkie miały dwie upragnione kreseczki 😌u Mnie @ nie widać i za bardzo nie czuć ! W nocy powołało mnie podbrzusze i to wszystko ... krzyż przestał boleć, ale mam dziś od rana zgagę ! Ale nie testuje ! Zapieram się nogami i rękoma 🤪 robiłam przedwczoraj i było biało ! Nie chce się zawieść 🙁

Cześć kochane ! Jak tam dzisiaj u Was dzień ☺️? Jak ja bym chciała abyśmy wszystkie miały dwie upragnione kreseczki 😌u Mnie @ nie widać i za bardzo nie czuć ! W nocy powołało mnie podbrzusze i to wszystko ... krzyż przestał boleć, ale mam dziś od rana zgagę ! Ale nie testuje ! Zapieram się nogami i rękoma 🤪 robiłam przedwczoraj i było biało ! Nie chce się zawieść 🙁
hej a kiedy masz termin @ kiedy będziesz testowac?

hej a kiedy masz termin @ kiedy będziesz testowac?
Dziś lub jutro powinnam dostać .. ale wiesz .. 1 lutego miałam biochemiczną ... ale cholera wszystkie bolesności które miałam przed poronieniem w lutym ustały wczoraj ... mam tylko tkliwe sutki i zgagę mam dziś paskudną od rana

reklama
Dziewczyny ! Wyszedł mi cień cienia na teście ! Ale po dwóch kawach i herbacie ! Tylko ze na tym paskowym facelle z rossmana , nie idzie cholera zrobić zdjecia ... Wy się pewnie orientujecie lepiej ... ona Lubią kłamać ? Jakie były z Nimi doświadczenia dziewczyn ? Zastanawiam się czy to nie kreska testowa ...

Do góry