tak, przepisał. Lecz moj strach jest większy niż logikaCzy ten lek przepisał ci lekarz? Jak tak no to wypadałoby posłuchać lekarza
reklama
Na to nic nie poradzimy jak nie chcesz słuchać lekarza no to trudnotak, przepisał. Lecz moj strach jest większy niż logika
KasiaKatarina
Fanka BB :)
Kochane a ja mam taką zagwozdkę: klinika leczenia niepłodności wykryła mi na badaniach krwi niedobór żelaza (jestem wegetarianką, może ma to związek) i witaminy D3. Dostałam D3 20 tys. jednostek i oczywiście żelazo jako suplementacja. Czy któraś z Was ma takie doświadczenie że np po wyrównaniu poziomu D3 czy żelaza zobaczyła na teście te 2 upragnione kreseczki?
Kropka29
Moderator
Kochane a ja mam taką zagwozdkę: klinika leczenia niepłodności wykryła mi na badaniach krwi niedobór żelaza (jestem wegetarianką, może ma to związek) i witaminy D3. Dostałam D3 20 tys. jednostek i oczywiście żelazo jako suplementacja. Czy któraś z Was ma takie doświadczenie że np po wyrównaniu poziomu D3 czy żelaza zobaczyła na teście te 2 upragnione kreseczki?
Czytałam, że niedobór żelaza może wpływać na zaburzenia owulacji i jakość komórek jajowych przez co obniża płodność, więc trzymam kciuki że jak już uda Ci się wyrównać jego poziom to zobaczysz dwie kreseczki!
Hej dziewczyny, jestem tu nowa
Staramy się z mężem od 3 lat, powoli siada mi psychika i mam wrażenie że nikt z bliskich mnie nie rozumie więc postanowiłam poszukać wsparcia u Was... Jak to się mówi dopóki sam nie doświadczysz to nie wiesz o czym mowa wczoraj zaczęłam kurację Letrozolem, w piątek mam iść na USG i ewentualny zastrzyk, trzymajcie kciuki Kilka cyklów miałam stymulowanych Klomifenem ale dało mi tyle co łykanie tic-taców
Kciuki za udany cykl i lepszy stan psychiczny.
Hej dziewczyny :-)
Gratulacje dla nowych zarażonych CIĄŻVID-21 [emoji3590]
U mnie od niedzieli rozkręca się [emoji85] i coś się rozkręcić nie może. Mam brązowe plamienia, czasem pojawi się krew, której dzisiaj jak na złość pojawiło się trochę więcej. Dzisiaj mam wizyte u gina, pewnie dostanę clo na przyszły cykl. Najgorzej, jak do popołudnia zaleje mnie czerwona rzeka i nici z badania. [emoji85] według średniej moich ostatnich cykli powinnam dostać za 3 dni, a tu takie psikusy.
Złośliwa ta babska natura
Gratulacje dla nowych zarażonych CIĄŻVID-21 [emoji3590]
U mnie od niedzieli rozkręca się [emoji85] i coś się rozkręcić nie może. Mam brązowe plamienia, czasem pojawi się krew, której dzisiaj jak na złość pojawiło się trochę więcej. Dzisiaj mam wizyte u gina, pewnie dostanę clo na przyszły cykl. Najgorzej, jak do popołudnia zaleje mnie czerwona rzeka i nici z badania. [emoji85] według średniej moich ostatnich cykli powinnam dostać za 3 dni, a tu takie psikusy.
Złośliwa ta babska natura
natka29
Fanka BB :)
mi lekarz zalecił suplementować żelazo i witaminę d3 kazał wykupić SZELAZO dopiero pierwszy cykl i w sobotę testuje wiec nie wiem ale juz biorę 2 mjesiace .Kochane a ja mam taką zagwozdkę: klinika leczenia niepłodności wykryła mi na badaniach krwi niedobór żelaza (jestem wegetarianką, może ma to związek) i witaminy D3. Dostałam D3 20 tys. jednostek i oczywiście żelazo jako suplementacja. Czy któraś z Was ma takie doświadczenie że np po wyrównaniu poziomu D3 czy żelaza zobaczyła na teście te 2 upragnione kreseczki?
reklama
KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
Cześć Staraczki, widzę znajome nicki pamiętacie mnie? We wrzesniu ciąża biochemiczna. Ale sie nie poddajemy. okres był 11 lutego, 20 lutego przytulanki, i chyba mialam wczsaniej owulacje tj 21.02,na to wskazywal śluz z nitkami krwi, potem już nic na to nie wskazywało. Od 25 lutego pobolewa mnie brzuch jak na @ codziennie, ale jakos za wcześnie na bóle.,od dziś piersi po bokach, senność, od 3 dni temp 37. Tamtym razem tez tak mialam ale nie ch e się e nakręcać. Czy jak jutro bym poszla na bete to juz by wyszła?(21 dc), mam regularne co 27,28 dni. Bo na test sikany to za wszesnie.
Pozdrawiam
Karola
Pozdrawiam
Karola
Podziel się: