reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Dziewczyny kiedy beta już wyjdzie? Jestem w 20dc i juz wiem od dziewczyn ze jeszczw za wczesnie a kiedy juz moge sie udac na krew? 😊

Dziewczyny kiedy beta już wyjdzie? Jestem w 20dc i juz wiem od dziewczyn ze jeszczw za wczesnie a kiedy juz moge sie udac na krew? [emoji4]

Najlepiej w dniu kiedy spodziewasz się miesiączki, która się nie pojawi. Nie da się jednoznacznie stwierdzić kiedy wyjdzie, do zagnieżdżenia może dojść zarówno 7dpo jak i 12dpo i ze dwa dni po nim już śmiało beta wyjdzie.

Hej dziewczyny, byłam dziś na monitoringu owu, mamy dwa piękne pęcherzyki 11 i 12mm na prawym jajniku, tam gdzie ostatnio było ciałko krwotoczne.💕 Endometrium 5.5mm. Nie jest troszkę za chude? Jakie powinno być w okolicy owu? Jestem w 10d.c., pewnie jeszcze troszkę urośnie, ale chciałabym mieć jakieś porównanie 😊
Miłego dnia wszystkim!

Hej dziewczyny, byłam dziś na monitoringu owu, mamy dwa piękne pęcherzyki 11 i 12mm na prawym jajniku, tam gdzie ostatnio było ciałko krwotoczne.💕 Endometrium 5.5mm. Nie jest troszkę za chude? Jakie powinno być w okolicy owu? Jestem w 10d.c., pewnie jeszcze troszkę urośnie, ale chciałabym mieć jakieś porównanie 😊
Miłego dnia wszystkim!
Kurcze endo moim zdaniem malutkie.
Ja miałam w okolicy owu 21mm

reklama

Załączniki

• IMG_20210302_175609.jpg
    IMG_20210302_175609.jpg
    712,2 KB · Wyświetleń: 177
Do góry