reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Dziewczyny kiedy beta już wyjdzie? Jestem w 20dc i juz wiem od dziewczyn ze jeszczw za wczesnie a kiedy juz moge sie udac na krew? 😊

Dziewczyny kiedy beta już wyjdzie? Jestem w 20dc i juz wiem od dziewczyn ze jeszczw za wczesnie a kiedy juz moge sie udac na krew? [emoji4]

Najlepiej w dniu kiedy spodziewasz się miesiączki, która się nie pojawi. Nie da się jednoznacznie stwierdzić kiedy wyjdzie, do zagnieżdżenia może dojść zarówno 7dpo jak i 12dpo i ze dwa dni po nim już śmiało beta wyjdzie.

Hej dziewczyny, byłam dziś na monitoringu owu, mamy dwa piękne pęcherzyki 11 i 12mm na prawym jajniku, tam gdzie ostatnio było ciałko krwotoczne.💕 Endometrium 5.5mm. Nie jest troszkę za chude? Jakie powinno być w okolicy owu? Jestem w 10d.c., pewnie jeszcze troszkę urośnie, ale chciałabym mieć jakieś porównanie 😊
Miłego dnia wszystkim!

Hej dziewczyny, byłam dziś na monitoringu owu, mamy dwa piękne pęcherzyki 11 i 12mm na prawym jajniku, tam gdzie ostatnio było ciałko krwotoczne.💕 Endometrium 5.5mm. Nie jest troszkę za chude? Jakie powinno być w okolicy owu? Jestem w 10d.c., pewnie jeszcze troszkę urośnie, ale chciałabym mieć jakieś porównanie 😊
Miłego dnia wszystkim!
Kurcze endo moim zdaniem malutkie.
Ja miałam w okolicy owu 21mm

reklama

Załączniki

• IMG_20210302_175609.jpg
    IMG_20210302_175609.jpg
    712,2 KB · Wyświetleń: 169
Do góry