Ale po co mamy zerkać? [emoji848] Dziewczyny już Ci wszystko dobrze powiedziały
Zerknijcie na to jeszxze...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zerknijcie na to jeszxze...
Hej kociara! Głowa do góry , trzeba być dobrej myśli jeżeli nie teraz to na kolejny cykl. Plamienia tez mogą być oznaka zagnieżdżenia po którym dopiero beta rośnie . Trzymam kciuki zeby sobie poszła .Witam się w nowym miesiącu :-)
Dzisiaj mam 14 dni po spodziewanej owu (testy), ale niestety na pasku biało :-( co prawda spodziewałam się tego,bo od kilku dni mam brązowe plamienia zwiastująxe @, ale ciągle tliła się nadzieja :-( jutro wizuta u gina, zobaczymy jakie plany na następny cykl
Dzien dobry. A dobry? hmm ja miałam testować jutro, ale nie mogłam się powstrzymać i zatestowałam dzisiaj. Biel wizira niestety. Według aplikacji jestem 13dni po więc czekam na @... a Ty jak tam?Dzień dobry Miłego dnia Wam życzę Jak samopoczucie? Ktoś testuje w tym tygodniu?
Lipton.. Jak na złość chłopa mi rozłożyło przeziębienie a takie ładne krechy były..Poprawiajcie dzisiaj <3
Ja testuje planowo w czwartek/ piątek będę wtedy 14/15 dpo. Ale niestety nic nie czuje oprócz ogromnych piersi, które bolą dość mocno po bokach. Brzuch co jakiś czas tez kłuje/boli, ale to akurat mogą być pseudoobjawy i organizm plata mi figle trochę. Szyjka macicy tez się opuściła nisko. Tylko temperatura wciąż 37 z rana.Dzień dobry Miłego dnia Wam życzę Jak samopoczucie? Ktoś testuje w tym tygodniu?
Dzien dobry. A dobry? hmm ja miałam testować jutro, ale nie mogłam się powstrzymać i zatestowałam dzisiaj. Biel wizira niestety. Według aplikacji jestem 13dni po więc czekam na @... a Ty jak tam?