reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Po prostu trzeba pamiętać, że czym innym jest to co sprawdzasz dla siebie, a czym innym to co piszesz na forum.
Np w zeszlym miesiącu mój cykl trwał 45 dni. Zgodnie z Twoja metoda liczenia byłabym w 6+3tc. Czyli dziewczyny z forum śmiało mógłby mnie wtedy pytać czy widziałam już serduszko, a na następny dzień współczuć poronienia w 7 tygodniu ciąży. A ja po prostu miałam długu cykl [emoji2272]
ok rozumiem, to dopiero tak naprawdę drugi mój cykl starań. Po pierwszym ciążę poroniłam. To jest pierwszy po poronieniu. w aplikacji sobie wprowadziłam wszystko ponieważ tam dużo info jest o mozliwym terminie zagnieżdżenia itd lubie sobie czasem tam zajrzeć i poczytać. i stąd też takie wyliczenie. sorki dziewczyny!

reklama
przecież to dokładnie to samo co dc.. co za różnica jak? ale jeżeli was to mocno razi będę używać dc ;)
Oj moja droga. To jest zupełnie co innego 😏 są aplikacje, które używasz starając się i są aplikacje, które używasz będąc w ciąży. Są tam zupełnie inne parametry. Radzę przejść na aplikacje dla starających się 😊

Ja właśnie po usg. I mam pewne wątpliwości - jest pęcherzyk 25,8 mm w 13 dc. Lekarz twierdzi ze jest w normie. Temperatura mi nie skoczyła, śluz znowu gdzieś się zapodział 😕. Wydaje mi się ze to jest dobra droga do cysty 😕. Jeszcze mam poradę telefoniczna dzisiaj z gin i zobaczymy. Myślałam ze sam lekarz wykonujący usg zleci pregnyl, a tu nic. Co o tym myślicie ?

Oj moja droga. To jest zupełnie co innego 😏 są aplikacje, które używasz starając się i są aplikacje, które używasz będąc w ciąży. Są tam zupełnie inne parametry. Radzę przejść na aplikacje dla starających się 😊
Dzięki dziewczyny za wyjaśnienie w sumie nie pomyślałam o tym :) to dopiero moje początki także wybaczcie!
A macie jakieś polecane apki? chętnie bym skorzystała! Na razie to mam tylko taką do @ WomanLog. Jak macie jakieś do polecenia to bardzo chętnie skorzystam!

reklama
Do góry