reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Cześć Staraczki ☺️ Zdecydowałam, że zrobię jednak test (30dc) i dziś rano ujrzałam ⏸ chyba sama jeszcze nie wierze 😱 niestety nie umiem wstawić zdjęcia 🤷🏻‍♀️ byłam na becie, wiec pewnie po południu będę już wiedzieć więcej 🤗 mam nadzieje, ze zaraz posypią się ⏸ kreseczki ❤️
Gratulacje z całego serca ❤️! Zdrowej i nudnej ciąży ci życzę 😁. Fajnie tak przeczytać, ze komuś się udało, myśle, ze nam wszystkim to tez daje nadzieje!

reklama
Ja jeszcze nie tracę nadziei dopoki nie ma okresu 😏, testowalam 26 dc, ale sa nieregularne (cykle od 21-29 dniowe) przez ostatnie miesiace. Test zrobilm ze wzglesu na te rozowe plamienia, dzisiaj troche czuje jajniki. Ciekawe co to bedzie. Niedaleko mi do 40tki wiec pewnie tez z owulacjami bedzie trudniej.

Edit: Minutę po tej informacji dostalam okres. Wybiorę się moze na monitoring i kontrolę progesteronu

Ostatnia edycja:
Cześć Staraczki ☺️ Zdecydowałam, że zrobię jednak test (30dc) i dziś rano ujrzałam ⏸ chyba sama jeszcze nie wierze 😱 niestety nie umiem wstawić zdjęcia 🤷🏻‍♀️ byłam na becie, wiec pewnie po południu będę już wiedzieć więcej 🤗 mam nadzieje, ze zaraz posypią się ⏸ kreseczki ❤️

Gratuluję! 😍 Który cykl starań? :)

Aaaaa gratulacje wielkie!! ❤️ Super wiadomość z rana! To będzie pierwsza? Który cykl starań? ❤️❤️❤️❤️❤️
Pewnie radość nie do opisania!

Hej dziewczyny! Ja dzisiaj 12 dzień cyklu i już widzę jakieś śladowe ilości śluzu płodnego, owu wyliczona przez OvuFriend na 17 dzień cyklu czyli 21.02. Testy owu narazie negatywne, a wole nie przegapić , wiec robię już codziennie. Jutro wizyta u gin i się trochę stresuje co tam zobaczę. Obawiam sie, ze dalej PCOS albo inne kwiatki. Nie wiem dlaczego ten czas tak długo się ciągnie. Chce zeby już bulionowa wizycie i z dobrymi wynikami 😭.

Trzymam kciuki 🤞
Ja w tym msc też robiłam testy owu oraz dodatkowo byłam u ginekologa aby sprawdził czy wszystko gra po poronieniu (pod koniec grudnia samoistne) i czy mogę zacząć znowu się starać i wybrałam taki termin właśnie aby był około owulacyjny zeby od razu sprawdził czy są pęcherzyki 😌 także trzymam mocno za Ciebie kciuki! A czas się niestety dłuży 🙈 coś o tym wiem!

Dziewczyny czy przy mutacji V R2 i PAI-1 heterozygota jest konieczna heparyna? Jak przy tym zwiększyć szanse w ogóle na zagnieżdżenie?

Gratulacje [emoji173]
Cześć Staraczki [emoji3526] Zdecydowałam, że zrobię jednak test (30dc) i dziś rano ujrzałam [emoji977] chyba sama jeszcze nie wierze [emoji33] niestety nie umiem wstawić zdjęcia [emoji2370] byłam na becie, wiec pewnie po południu będę już wiedzieć więcej [emoji847] mam nadzieje, ze zaraz posypią się [emoji977] kreseczki [emoji173]️

Super!! Gratuluje:) :) :)

Ooooogromne gratulacje! Spokojnej ciazy! 😍

reklama
Do góry