Też liczyłam na te słowa od lekarza, ale ich niestety nie usłyszałam, ale nie chce tyle czekać, zwłaszcza że staraliśmy się pół roku zanim coś zaskoczyło... Będę czekać na [emoji204], a później do dziełaJeśli wszystko jest wygojone to nie ma sensu czekać. To stara szkoła. Teraz pozwalają odrazu się starać.
reklama
Nie chcesz słuchać lekarza to nie słuchaj. W końcu twoja decyzja i odpowiedzialnośćTeż liczyłam na te słowa od lekarza, ale ich niestety nie usłyszałam, ale nie chce tyle czekać, zwłaszcza że staraliśmy się pół roku zanim coś zaskoczyło... Będę czekać na [emoji204], a później do dzieła
developerka
Fanka BB :)
@Babyboomka ja też testuję jutro, także trzymam za nas mocno kciuki w sumie za bardzo się nie nastawiam, przez całe 5 miesięcy starań ciągle wydawało mi się, że zaskoczyło... Wkręcałam sobie wszystkie objawy, ale zawsze przychodziła @ i kaszana... Teraz idę na żywioł, nie mam żadnych przeczuć, boli mnie tylko co jakiś czas podbrzusze, ból piersi znikomy, prawie nie odczuwalny bywały cykle gdzie czułam się fatalnie, teraz nie jest tak źle.Ja testuje jutro, dzisiaj mam plamienia rozowe, ony to nie wstep do okresu, zwykle mialam brazowe ze skrzepami, 1 ciaza po 6 latach staran in vitro i to bylby cud, gdybym w 1 miesiacu staran zaszla w ciaze i to jeszcze przy karmieniu piersia i niebyt regularnych cyklach przez to karmienie. Przedwczoraj mialam przed snem wieczorem mdlosci i mam biegunkę, czuję wewnetrznie jakby sie udalo, ale martwi mniento plamienie, choć niewielkie. Brak bolu.
Ostatnia edycja:
Kropka29
Moderator
@Babyboomka ja też testuję jutro, także trzymam za nas mocno kciuki w sumie za bardzo się nie nastawiam, przez całe 5 miesięcy starań ciągle wydawało mi się, że zaskoczyło... Wkręcałam sobie wszystkie objawy, ale zawsze przychodziła @ i kaszana... Teraz idę na żywioł, nie mam żadnych przeczuć, boli mnie tylko co jakiś czas podrzusze, ból piersi znikomy, prawie nie odczuwalny bywały cykle gdzie czułam się fatalnie, teraz nie jest tak źle.
Trzymam kciuki i liczę na to, że rano zobaczę Wasze piękne podwójne kreseczki!
AnetaManiak
Trzymam kciuki za poranne testowanie [emoji109][emoji109][emoji109][emoji977][emoji977][emoji977]Ja wstaje o 4:30 także będę wypatrywać [emoji4][emoji4][emoji4]
Agnieszka_1988
Ja miałam 10 listopada łyżeczkowanie i po 2 cyklach zaszlam w ciążę. Obecnie 7 tc. Jeden lekarz też mi mówił 3- 4 miesiące przerwy. Nowy ginekolog nie widział takiej potrzeby. Szkoły są różne. Decyzja Twoja.
Witajcie, wyszłam właśnie z gabinetu, lekarz powiedział że po lyzeczkowaniu lepiej poczekać te 3 miesiące i dopiero wtedy się starać, czy któraś z was po łyzeczkowaniu zaszła w ciążę szybciej? Zmartwiło mnie że znowu się wszystko przeciągnie... [emoji25]
K
Katijah
Gość
Mi też zależy na czasie, bo mam 40 lat i też usłyszałam, że mam czekać 3 msc i czekam....Witajcie, wyszłam właśnie z gabinetu, lekarz powiedział że po lyzeczkowaniu lepiej poczekać te 3 miesiące i dopiero wtedy się starać, czy któraś z was po łyzeczkowaniu zaszła w ciążę szybciej? Zmartwiło mnie że znowu się wszystko przeciągnie... [emoji25]
Wronka1
Drogie Panie
chciałabym się dowiedzieć od Was jakie witaminy przyjmujecie w związku ze staraniami? Ja mam taki kompleks witamin dla kobiet w którym jest 400 µg kwasu foliowego i zastanawiam się czy coś takiego mogę przyjmować czy lepiej gdybym zaopatrzyla się w witaminy typowo dla kobiet planujących ciąże? Czy według Was starczy po prostu przyjmować kwas foliowy? Dziękuje pięknie z góry za odpowiedzi
chciałabym się dowiedzieć od Was jakie witaminy przyjmujecie w związku ze staraniami? Ja mam taki kompleks witamin dla kobiet w którym jest 400 µg kwasu foliowego i zastanawiam się czy coś takiego mogę przyjmować czy lepiej gdybym zaopatrzyla się w witaminy typowo dla kobiet planujących ciąże? Czy według Was starczy po prostu przyjmować kwas foliowy? Dziękuje pięknie z góry za odpowiedzi
Babyboomka
Zaangażowana w BB
Ja biire tabletki dla matek karmiacych, w tym tez jest jws foliowy, gdgby nie one, bralabym na pewno kwas foliowy i witamine DDrogie Panie
reklama
Podziel się: