reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Witajcie dziewczyny ☺️ Jak tam samopoczucie w poniedziałkowy poranek? Któraś testuje w tym tygodniu?
Samopoczucie dobre, trochę imprezowaliśmy z mężem w weekend i lekko przeholowałam🤪🤣 miałam plamienia przez trzy dni, więc już czekałam na miesiączkę przyspieszoną, ale teraz pewnie przez brak snu i alkohol wszystko się poprzestawiało🙃 dziś 20dc
Żyje więc swoją piątkową wizytą u fryzjera, który ogarnie moje siwe odrosty😂🙈
I czekam na Wasze pozytywne testy!💛

reklama
Dziewczyny, mam do was pytanie. Na ile dni przed owulacja pojawia się u was śluz płodny i ile to święto u was trwa? Wiem ze to jest bardzo indywidualna kwestia, ale zastanawia mnie, jak najczęściej to wyglada. Ze względu na pakiet moich dolegliwości, wyglada to raczej niestandardowo. Ostatnie miesiące tego śluzu raczej nie za wiele, a pamietam miesiące kiedy sama się śmiałam do siebie, ze pewnie przeziębiłam i teraz ma katar 😂.gdzie są teraz te miesiące, kiedy ich tak bardzo potrzebuje !
Hej ja w ostatnim cyklu owulacja w sobotę - potwierdzona. A śluz miałam już od wtorku popołudnia 🙈

reklama
przybijam piątkę 💪 ja za 3 miesiące 33 i tez o pierwsze ❤️. w tamtym roku cp niestety
Ja w tamtym roku w grudniu poroniłam w ok 8-9tc. To był nasz pierwszy cykl starań i od razu zaskoczyło niestety bylo puste jajo płodowe i poroniłam samoistnie. Udało się za pierwszym razem bo korzystalam też z testów owulacyjnych. Zaczęłam je robić ok 2-3dni przed owulacją. Cykle mam 28dniowe.
Teraz lekarz dał zielone światło i to nasz pierwszy cykl starań po poronieniu. Dokładnie 21dc i zamierzam zrobić test jakoś w sobotę 😊 chociaż chciałabym najchętniej nawet dziś! W tym cyklu też robiłam testy owu i dodatkowo 2dni przed owu byłam u ginekologa i potwierdził pecherzyk graffa ♥️ mam już kupione testy ciążowe te czułe 10 i nie mogę się doczekać 😊🤞
A wy kiedy zamierzacie robić testy??
Mi @ wychodzi 23 we wtorek a test zamierzam zrobić w sb 🙈🙈

Do góry