Na czwartek mam termin @, testuję w sobotę. Ale coś czuję, że @ mnie wyprzedziWitajcie dziewczyny Jak tam samopoczucie w poniedziałkowy poranek? Któraś testuje w tym tygodniu?
reklama
Kristina_peony
Fanka BB :)
Z tym często mam problem. Po prostu w ferworze pracy zapominam, ale będę uskuteczniać.Pamiętaj o piciu wody. Dobre nawodnienie jest ważne dla śluzu i owulacji
Kropka29
Moderator
Na czwartek mam termin @, testuję w sobotę. Ale coś czuję, że @ mnie wyprzedzi
Trzymam kciuki żeby nie przyszła!
Smaily
Ja właśnie też w pracy mało piję. Bardziej z rozsądku i "bo trzeba" niż realnie z pragnieniaZ tym często mam problem. Po prostu w ferworze pracy zapominam, ale będę uskuteczniać.
Cześć wszystkim! Nastawienie takie sobie, mam teraz tydzień przerwy po sesji, więc odpoczywam. Okres mialam niby dostać w piątek, ale owulacja się trochę przesunęła, więc powinnam @ dostać dzisiaj... Ale nic. Temperatura mi spadła do 36.74 więc pewnie lada moment @ przyjdzie. Jakieś skurcze w dole brzucha wyczuwam od jakiś 4 dni.. Jeśli nie to jutro z rana testuje... Ale jakoś tak jak zwykle są obawy przed rozczarowaniem...Witajcie dziewczyny Jak tam samopoczucie w poniedziałkowy poranek? Któraś testuje w tym tygodniu?
Też miałam problem z piciem wody. Polecam bidon. Do pracy kupiłam sobie duży, rano nalewam wody, wrzucam plasterki owoców i popijam. Dzięki temu, zaczęłam pić więcej wody. Teraz, w pracy wypijam już 2 bidony, po ok 750mlZ tym często mam problem. Po prostu w ferworze pracy zapominam, ale będę uskuteczniać.
Kristina_peony
Dobry pomysł! Jakoś trzeba się zachęcaćTeż miałam problem z piciem wody. Polecam bidon. Do pracy kupiłam sobie duży, rano nalewam wody, wrzucam plasterki owoców i popijam. Dzięki temu, zaczęłam pić więcej wody. Teraz, w pracy wypijam już 2 bidony, po ok 750ml
Agugu123
dodam ze staramy sieW sobotę skończyła mi @ a dzis zaobserwowałam u siebie takie nitki krwi co to moze byc?
reklama
Kropka29
Moderator
Cześć wszystkim! Nastawienie takie sobie, mam teraz tydzień przerwy po sesji, więc odpoczywam. Okres mialam niby dostać w piątek, ale owulacja się trochę przesunęła, więc powinnam @ dostać dzisiaj... Ale nic. Temperatura mi spadła do 36.74 więc pewnie lada moment @ przyjdzie. Jakieś skurcze w dole brzucha wyczuwam od jakiś 4 dni.. Jeśli nie to jutro z rana testuje... Ale jakoś tak jak zwykle są obawy przed rozczarowaniem...
Ja powinnam mieć @ w sobotę, od piątkowego wieczoru delikatnie czasem pobolewa mnie podbrzusze, szczególnie wieczorami ale jak na razie czysto. Z tym że u mnie to opóźnienie raczej związane z przebytym covidem, a nie z ciążą Ale już szału dostaję od tego czekania, chciałabym już mieć ją za sobą i móc działać a nie tak bezczynnie czekać Trzymam kciuki żeby u Ciebie nie przyszła!
Podziel się: