reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
U mnie dziś termin @, na razie cisza, tylko raz na jakiś czas coś mnie podbrzusze delikatnie pobolewa. Mam nadzieję, że covid nie rozregulował mi cyklu i dziś rozpocznę nowy cykl. Najlepiej to żeby już było po @, coby można się było wziąć za robotę :D

A.może to plamienie implantacyjne?
Trzymam kciuki[emoji4]
O kurczę. Właśnie byłam w toalecie i przy podcieraniu sporo takiej brązowej wydzieliny ale takiej żywo brązowej. Nigdy takiego koloru nie miałam przed [emoji204] w zeszłym tygodniu byłam u lekarza, wszystko idealnie, żadnych torbieli itp..
Dziś jestem okolo 8-9dpo

Jedziemy na tym samym wózku, a u mnie dopiero skurcze się załączyły. Może u Ciebie będzie coś innego. 😀
Jestem pewna że to miesiączka. Mam taki stres w sobie bez powodu i u mnie to PMS. Poza tym brązowe plamienia, taka kawa z mlekiem to nie implantacyjne. Ono powinno być różowe 🤔 Cały ten cykl jest dziwny, owulacja za szybko itd. chyba za bardzo pragnę dziecka.

Cześć dziewczyny! 23 dzień cyklu. Już 3 dzień z mężem się kłócę o wszystko 😳 hormony szaleją! Ale smutno tu dziś mamy. Przydałby się jakiś test z 2 kreskami 🙂 . Trzymajcie się ciepło w ten zimny i śnieżny dzień 😘

Cześć dziewczyny! 23 dzień cyklu. Już 3 dzień z mężem się kłócę o wszystko 😳 hormony szaleją! Ale smutno tu dziś mamy. Przydałby się jakiś test z 2 kreskami 🙂 . Trzymajcie się ciepło w ten zimny i śnieżny dzień 😘

reklama
Do góry