a jakie masz po niej skutki?Delika
Hej u mnie prolaktyna wynosiła 79 przy normie do 27,9 w miesiąc stosowania spadła do równych 27 . Biorę tylko na noc jedna tabletkę . W dzień pewnie nie dałabym radę po niej funkcjonować
reklama
Agnieszka_1988
Fanka BB :)
Zrób test z porannego moczu bo temperatura wróży albo 2 kreski albo chorobę którą cykl troszkę wydłuży [emoji854] Trzymam kciuki za opcję numer 1.
Hej dziewczyny ja mam dzisiaj 28 dc powinnam dostać dzisiaj okresu brzuch mnie lekko pobolewa jak na okres tylko zastanawia mnie temperatura bo cały dzień mam na poziomie
37 ,1st test robiłam popołudniu i nic biel vizira 13 dzień po owulacji [emoji848]
Bardzo dziękuję, ja również trzymam kciuki za Was, wszystkiego dobregoDziękuje za odpowiedz. Czytałam właśnie ze małe prawdopodobieństwo aby się udało naturalnie. Wybierzemy się do lekarza androloga tak jak mówisz i zobaczymy co nam powie. Myśle ze jeśli sytuacja nie będzie wyglądać zbyt obiecująco to tez się zdecydujemy na inseminacje lub in vitro. Wiem ze to nie jego wina, wspieram i powtarzam ze będzie dobrze. Także liczę ze wszystko się ułoży po naszej myśli. Trzymam kciuki za was.
Mecenasowa27
Podczytuje was cały czas, gratuluję kolejnych pozytywnych testów i zapraszam na październik [emoji16]U nie których osob test LH wykryje ciąże, bo LH i Bhcg mają wspólne aż 91 aminokwasów ze 121 [emoji2]
Powiem wam że ja nigdy testów owulacyjnych nie robiłam by potwierdzić ciążę, teraz też test ciążowy pokazał dwie kreski ale z ciekawości zrobiłam też kilka dni po teście Ciążowym test owulacyjny bo mi został ostatni i faktycznie wyszły odrazu dwie piękne kreski. Wiadomo może u jednej taki test wykryje ciążę najpierw a u innej nie. Pewne jest tylko to że test owu śluzu to wyychwycenia LH a nie bety hcg [emoji846][emoji854]
Coffe18
Na początku bolała głowa okropnie . Nos zatkany . Oczy podpuchnięte - ogólnie zwieszony człowiek. Ale pomału jest coraz lepiej . Lekarka stwierdziła ze mogę spokojnie ograniczyć już do połowy tabletkęa jakie masz po niej skutki?
Dzień dobry
Nie było mnie kilka dni, praktycznie cały czas w pracy. Oczywiście w ciągu dnia z nudów zaczęłam rozmyślać czy się udało Żeby rozwiać swoje nadzieje zrobiłam test i..
Zobacz załącznik 1235263
Gratuluję i życzę spokojnej, zdrowej ciąży.
Oj, ja już czuje ze @ nad chodzi, wiec nici z mojego testowania
GratulacjeDzisiaj kolejny test ciążowy. Wczoraj nawet telefonem miałam problem złapać drugą kreseczkę bo była bardzo blada. Dzisiaj już telefon uchwycił i widać wyraźnie gołym okiem. Zobacz załącznik 1235206
GratulacjeDzień dobry
Nie było mnie kilka dni, praktycznie cały czas w pracy. Oczywiście w ciągu dnia z nudów zaczęłam rozmyślać czy się udało Żeby rozwiać swoje nadzieje zrobiłam test i..
Zobacz załącznik 1235263
Natulenka 2040
Zaangażowana w BB
Chcialabym to 1 ale nie nastawiam sięZrób test z porannego moczu bo temperatura wróży albo 2 kreski albo chorobę którą cykl troszkę wydłużyTrzymam kciuki za opcję numer 1.
My się staramy 3 lata a tak konkretnie to od czerwca zeszłego roku czekam na moje upragnione dwie kreseczki i donoszone dwie kreseczki jestem po dwóch biochemicznych i jednym poronieniu w 5 tygodniu pozostaje cierpliwa i pełna nadzieji ❤ jak każda z nas pozdrawiam Was dziewczynyZrób test z porannego moczu bo temperatura wróży albo 2 kreski albo chorobę którą cykl troszkę wydłuży [emoji854] Trzymam kciuki za opcję numer 1.
reklama
Podziel się: