V
vik_gosc
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!Dzisiaj kolejny test ciążowy. Wczoraj nawet telefonem miałam problem złapać drugą kreseczkę bo była bardzo blada. Dzisiaj już telefon uchwycił i widać wyraźnie gołym okiem. Zobacz załącznik 1235206
Zrobić można,ale co z tego wyjdzie to inna sprawaDziewczyny nie ma sensu robić testu tydzień po owulacji prawda? Mam dzisiaj urodziny siostry i marzy mi się wypić czerwonego wina
Nie ma sensu. A do terminu @ od lampki czerwonego wina nic się nie stanie.Dziewczyny nie ma sensu robić testu tydzień po owulacji prawda? Mam dzisiaj urodziny siostry i marzy mi się wypić czerwonego wina [emoji85]
Dziewczyny pomocy, mąż dostał wyniki-jest zle :/ morfologia 1%.. w uwagach dopiska teratozoospermia..
czy któreś z was mąż/partner miał coś takiego ? Czytalam ze szanse za zajście w ciąże naturalnie są bardzo małe..
zastanawiam się czy iść do Androloga czy lepiej odrazu do lekarza który zaplanuje nam albo doradzi co dalej ??
Mam dokładnie to samo. Dobrze jest przeczytać, że nie tylko ja mam tak...Dzisiaj rano dyskutowałam o tych sprawach z mężem. Mój mąż uważa, że nie jest "maszyną" że seks kontrolowany to już nie jest przyjemność tylko "robienie dziecka". Trudno się o takich rzeczach mówi, ale mi zdarzyło się zrobić mężowi awanturę, że w najbardziej płodne dni mu się nie chce, albo że została mu praca do późna do zrobienia. Rozumiem twoje emocje. Potem już nie wiadomo, czy mężowi mówić, że to "te" dni czy wręcz przeciwnie. Zabawa w kotka i myszkę Trzymaj się
O niczym. Poziom lh się wacha. Jeśli kreska testowa nie jest mocniejsza od kontrolnej no to pozytyw nie jest. Niektórym dziewczynom pozytyw się utrzymuje nawet przez kilka dni po owu. Dlatego testy robimy tylko do pierwszego pozytywu.A ja jeszcze odnośnie testów owulacyjnych to w tamtym tygodniu dokładnie w sobotę była gruba krecha ,w niedziele rano była już dużo bledsza. Cały tydzień kontrolowałam sobie lh i kreska była prawie niewidoczna a dziś znów widac Nie mocna no ale widoczna jest.Okres powinien byc za tydzień . Tyle ze zażywam bromergon od miesiąca . O czym to może świadczyć . Podbrzusze mnie lekko pobolewa od wczoraj jak na okres