reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Używasz ten w małych tubkach czy ten q dużej tubie? Ciekawe czy jakaś różnica jest w nich czy tylko o aplikowanie chodzi[emoji848]
Używam tęgi w tubce, bi wychodzi znacznie taniej. Kupiłam mała strzykawkę i poprostu jej używam. Gdzieś na innych forach właśnie o conceive doczytałam, ze dziewczyny tak robią. Da się ! 🙂

Eh już zamówiłam te w małych tubkach[emoji2356][emoji2368]spróbuję w następnym cyklu
Przy okazji też zamówiłam olej z czarnuszki, olej z Wiesiołka i maca. Mimo iż dzisiaj mam dopiero 14dc jestem na 1000% pewna, że nic z tego cyklu nie będzie. Temperatura skacze jak chce. Testy owu już Mi dawno pokazały peak, a jak poszłam do gina na monitoring we wtorek to był pęcherzyk 25mm i dostałam zastrzyk na pęknięcie. Ale jakoś Mnie to narazie nie załamuje tylko po prostu czuje, że to nie ten cykl [emoji854]
Używam tęgi w tubce, bi wychodzi znacznie taniej. Kupiłam mała strzykawkę i poprostu jej używam. Gdzieś na innych forach właśnie o conceive doczytałam, ze dziewczyny tak robią. Da się ! [emoji846]

Eh już zamówiłam te w małych tubkach[emoji2356][emoji2368]spróbuję w następnym cyklu
Przy okazji też zamówiłam olej z czarnuszki, olej z Wiesiołka i maca. Mimo iż dzisiaj mam dopiero 14dc jestem na 1000% pewna, że nic z tego cyklu nie będzie. Temperatura skacze jak chce. Testy owu już Mi dawno pokazały peak, a jak poszłam do gina na monitoring we wtorek to był pęcherzyk 25mm i dostałam zastrzyk na pęknięcie. Ale jakoś Mnie to narazie nie załamuje tylko po prostu czuje, że to nie ten cykl [emoji854]
Właśnie tez dziś nabyłam olej z wiesiołka. Ja ostatnio patrząc na szufladę z lekami i specyfikami śmiałam się w głos, bo tam tylko przybywa wszystkiego 😂. Chyba będę musiała przeprowadzić apteczkę do większej szafy. A za ciebie trzymam kciuki , bo mimo wszystko brzmi jak dobry cykl Z takim pęcherzykiem.

Właśnie tez dziś nabyłam olej z wiesiołka. Ja ostatnio patrząc na szufladę z lekami i specyfikami śmiałam się w głos, bo tam tylko przybywa wszystkiego 😂. Chyba będę musiała przeprowadzić apteczkę do większej szafy. A za ciebie trzymam kciuki , bo mimo wszystko brzmi jak dobry cykl Z takim pęcherzykiem.
Ja też tak mam, jak patrzę na te wszystkie tabletki które łykam... I właśnie ciągle apteczka się powiększa 😂😂

reklama
Jeszcze jedno pytanie 😸

czy to jest dziwne, że w 12 i 13dc miałam rano Peak z testu owu i płodny śluz (bardzo), a już wieczorem 13 dnia cyklu śluz kompletnie się zmienił i już nie jest w ogóle jak płodny, taki bardziej wodnisty i biały?
Czy jak śluz się tak zmienia to znaczy, że największy poziom płodności już był? Myślałam, że owu występuje 24-36 h po peaku.

Do góry