Jeżeli 12 miałaś rano peak to w ciągu 24h mogła być owu, więc twierdzę że 13 wieczorem mogło być już po owu, a robiłaś testy 2 razy dziennie? Bo np 11 wieczorem mógł być już peak i robi się te testy tylko do pierwszej ciemnej kreskiJeszcze jedno pytanie [emoji75]
czy to jest dziwne, że w 12 i 13dc miałam rano Peak z testu owu i płodny śluz (bardzo), a już wieczorem 13 dnia cyklu śluz kompletnie się zmienił i już nie jest w ogóle jak płodny, taki bardziej wodnisty i biały?
Czy jak śluz się tak zmienia to znaczy, że największy poziom płodności już był? Myślałam, że owu występuje 24-36 h po peaku.
reklama
JestemA
Fanka BB :)
No koniecznie bo u mnie w ogóle tragedia, miałam cykle po 50 dnisuper ja mam brać tylko 1/4 tabletki na tydzień diostinexu, za tydzień robię badania wiec to tez sprawdzę.
Dałam szanse mojej lekarce i zainteresowała się ta prolaktyna.
Właśnie tez dziś nabyłam olej z wiesiołka. Ja ostatnio patrząc na szufladę z lekami i specyfikami śmiałam się w głos, bo tam tylko przybywa wszystkiego . Chyba będę musiała przeprowadzić apteczkę do większej szafy. A za ciebie trzymam kciuki , bo mimo wszystko brzmi jak dobry cykl Z takim pęcherzykiem.
U mnie też cała szafa to dobrze wyposażona apteka.
Kasialucky
Ja w weekend mam mieć gości- WsYatkie suple muszę pochować bo normalnie mamy je na blacie w ogromnym pojemnikuWłaśnie tez dziś nabyłam olej z wiesiołka. Ja ostatnio patrząc na szufladę z lekami i specyfikami śmiałam się w głos, bo tam tylko przybywa wszystkiego . Chyba będę musiała przeprowadzić apteczkę do większej szafy. A za ciebie trzymam kciuki , bo mimo wszystko brzmi jak dobry cykl Z takim pęcherzykiem.
K
Katijah
Gość
Mi też szybko się zmienia sluz, więc możliweJeszcze jedno pytanie
czy to jest dziwne, że w 12 i 13dc miałam rano Peak z testu owu i płodny śluz (bardzo), a już wieczorem 13 dnia cyklu śluz kompletnie się zmienił i już nie jest w ogóle jak płodny, taki bardziej wodnisty i biały?
Czy jak śluz się tak zmienia to znaczy, że największy poziom płodności już był? Myślałam, że owu występuje 24-36 h po peaku.
Nessii_
Cześć dziewczyny, wczoraj byłam na krzywej cukrowej i insulinowej. Lekarz we wtorek. Jesteście w stanie coś z tego wyczytać?
Glukoza na czczo: 88mg/dl
Glukoza po 1h(75g glukozy): 84mg/dl
Glukoza po 2h: 87mg/dl
Insulina na czczo: 10,86 mU/l
Insulina po 1h: 54,77 mU/l
Insulina po 2h: 37,83 mU/l
Glukoza na czczo: 88mg/dl
Glukoza po 1h(75g glukozy): 84mg/dl
Glukoza po 2h: 87mg/dl
Insulina na czczo: 10,86 mU/l
Insulina po 1h: 54,77 mU/l
Insulina po 2h: 37,83 mU/l
XnetiX
@JestemAnia @Klauuudiaco lekarz to inne dane jak udało Ch się zbić? Ja jestem po jednej dawcę duostinexu wczoraj, nie mogłam zasnąć bo kręciło mi się w głowie nie wiem czy to po tym.. zobaczymy jak szybko mi zbije
Ja za to wczoraj od endokrynologa usłyszałam, że prolaktyna 33 przy normie 26/27 jest ok i nie trzeba mi na nią leku Cała nadzieja w ginekologu
reklama
V
vik_gosc
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: