angeliskax
Moderator
A to czy owulka byla czy nie to mozna zrobic normalnie krew? Czy usg tylko?no nigdy nie miałam tak długiego cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to czy owulka byla czy nie to mozna zrobic normalnie krew? Czy usg tylko?no nigdy nie miałam tak długiego cyklu
Nie tak do konca, ja przy progu 6 mialam owulacje, tylko monitoring jest w stanie dac jasna odpowiedz
no nigdy nie miałam tak długiego cyklu
A to czy owulka byla czy nie to mozna zrobic normalnie krew? Czy usg tylko?
oj uwierz ze nawet monitoring nie jest 100%Nie tak do konca, ja przy progu 6 mialam owulacje, tylko monitoring jest w stanie dac jasna odpowiedz
może cykl bez owulacyjny. Nie które kobiety mimo braku owu mają regularny okres a nie które mają nawet bardzo długie cykle. Ja np bez owulacyjne miałam nawet 100 dniowe. A jak mam owu między 13-15dc to okres przychodzi jak w zegarku 16dpono tu jest ten problem że prawdopodobnie nie mam owulacji, pęcherzyki rosną i nagle stają, zbadałam bo w sobote miałam dostać okres a od tej pory mam śluz taki jak podczas owulacji i dzisiaj 39 dc i okresu nie ma ani nic nie wiem
O jeżu! 100 dni ? Ja jak bylam w 45 dc to byłam już na USG i dostałam duphaston na wywołanie Oczywiście 100 testów w międzyczasie zrobionych bo nie wiedziałam że mogą być takie długie cykle bezowulacyjne. To były początki staran o pierwsze dziecko.może cykl bez owulacyjny. Nie które kobiety mimo braku owu mają regularny okres a nie które mają nawet bardzo długie cykle. Ja np bez owulacyjne miałam nawet 100 dniowe. A jak mam owu między 13-15dc to okres przychodzi jak w zegarku 16dpo
Trzymamy kciukiAhoj )
U mnie 7 dc. Jutro zaczynam robić testy owulacyjne i boboseksy. Zobacz załącznik 1229304
Trzymam kciuki@coca kiedy testujesz ?? Robisz bete przed odstawieniem luteiny w tym cyklu? Jak Twój wykres?
U mnie dziś 31dc wczoraj wykres niby spadł a dziś znowu w górze ale chyba u mnie nie jest miarodajne mierzenie temp bo dzieci mi sie budzą na mleko albo tulenie w nocy i jak śpię 3 h przed pomiarem ciągiem to jest sukces a nie norma. Czekam czy jutro @ przyjdzie czy nie 2 Apki pokazują @ na dziś a jedna na jutro.