Gosiara
Zaciekawiona BB
oby nie przyszłaW takim razie czekamy razem, ja do 25.01 mam nadzieje, że @ wreszcie pomyli drogi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oby nie przyszłaW takim razie czekamy razem, ja do 25.01 mam nadzieje, że @ wreszcie pomyli drogi
ja też kiedyś czekałam 10 dni i coś było nie tak. kazali powtórzyć , więc stres kolejne 7 dni - a okazało się że wszystko ok.Dziewczyny mam jeszcze takie pytanie. Miałyście robiony posiew z pochwy? Ile czekałyście na wynik? Ja już czekam tydzień i boję się, że coś tam złego wyhodują, skoro tyle czekam na wynik.. jak to u Was było?
Dodam, że odebrałam wynik cytologii i nie mogę rozszyfrować co tam jest napisane, pomożecie?
Ja też mam do Was pytanie, czy robiłyscie badanie poziomu wit. D. Bo to jedno z badań, ktore zostało mi zlecone w klinice, i było to dla mnie zaskoczeniem. Pani ginekolog wytłumaczyla, ze niedobry wit. D moga powodować nieprawidłową budowę omórki jajowej.
tak, i mimo, że cały rok suplementuje 2000 t.j wcale nie miałam rewelacyjnego poziomu
Trudno było uchwycić na zdjęciu bardzo blada, jest czy zdaje mi się?No to pochwal się tym testem [emoji6]
Testowa jakaś falowanaTrudno było uchwycić na zdjęciu bardzo blada, jest czy zdaje mi się?
Zobacz załącznik 1229414
Już tam zrobiłamWarto się przerzucić na 4000. U mnie 2000 też nie robi efektów, a po 4000 są duże.
Coś tam widaćTrudno było uchwycić na zdjęciu bardzo blada, jest czy zdaje mi się?
Zobacz załącznik 1229414
Mieszkam w UK i nie skierują mnie na bete żebym tak o mogła pójść sprawdzić, chory krajIdź zrób betę trzymam za Was kciuki