reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Tez mialam dostać 25.01 @XnetiX ale coś chyba szybciej przyjdzie 😅
Ja już nie wiem czego się spodziewać, od poniedziałku czuję się jakby brało się za mnie jakieś choróbsko, a do tego bóle miesiączkowe, gdzie zwykle zaczynają się dopiero drugiego dnia @, więc chyba też przyjdzie do mnie szybciej niż planowałam 😂😌

reklama
ja też z uk juz 14 lat 🙄
widzę że to First ten test to poczekaj minimum dwa dni, one są bardzo dobre i nie oszukują, ale beta widocznie jeszcze niska w moczu, o badanie krwi zawsze możesz zadzwonić i poprosić, ale wiemy jak to tu wygląda, poczekaj lepiej na spokojnie jak jest to nigdzie nie ucieknie
To kawał czasu, ja niecałe 6. Tak kupiłam first bo te z clearblue nic nie pokazywały 😤 w sobotę sprawdzę znów czy wyraźniejsza będzie

To kawał czasu, ja niecałe 6. Tak kupiłam first bo te z clearblue nic nie pokazywały 😤 w sobotę sprawdzę znów czy wyraźniejsza będzie
no clearblue mają niebieski barwnik te z różowym lepiej chwytają, ale clerblue tez potrafił mi się wybarwić a nic nie było albo pół kreski było nie ufam im.

Cześć kochane :) jestem u Was nowa i po 10ciu latach od pierwszej ciąży naszło Nas z mężem na drugą dzidzie ... 4go stycznia wyciągnęliśmy spirale ... Czuje strach przed nowym ... do tej pory już poukładane życie przewróci się do góry nogami .. a z drugiej strony cieszę się na tą zmianę :)
Witamy Cię serdecznie 🤗

chciałam Ci jeszcze napisać że zawsze może googlowac czy jest u ciebie prywatne laboratorium, ja nigdy nie robiłam, ale za to robiłam prywatnie usg robią od 6-7 tygodnia babybond się nazywa można wyszukać w swoim mieście, ale też są prywatne miejsca, takie usg do 12tyg 80£

chciałam Ci jeszcze napisać że zawsze może googlowac czy jest u ciebie prywatne laboratorium, ja nigdy nie robiłam, ale za to robiłam prywatnie usg robią od 6-7 tygodnia babybond się nazywa można wyszukać w swoim mieście, ale też są prywatne miejsca, takie usg do 12tyg 80£
właśnie chce iść prywatnie na pierwsze usg choćby do polskiej kliniki około 7tygodnia żeby coś było widać już. Dzięki za informację 😊

No dokładnie 😊 czasem kluczem jest właśnie takie odpuszczenie, ja jestem potworny nerwus (nawet raz ginekolog podczas USG mnie zapytał czy mam problemy z nerwami, potwierdziłam, a on "no właśnie widzę, bo ma pani bardzo ruchome jelita" 🤣🤣), to może teraz po tym całym stresie remontowym akurat pyknie fasolka, kto wie 🤞
Haha, no widzisz! Tez mam tak ze sie strasznie denerwuje. A to planuje. A tu zaznaczam, a tu tamto. Wiec z w ciaze nicholere nie zajde predko jak tak dalej bede robic 😂

reklama
Ja już nie wiem czego się spodziewać, od poniedziałku czuję się jakby brało się za mnie jakieś choróbsko, a do tego bóle miesiączkowe, gdzie zwykle zaczynają się dopiero drugiego dnia @, więc chyba też przyjdzie do mnie szybciej niż planowałam 😂😌
Następny cykl bedzie nasz! 🥰
Ale tez wlasnie od tygodnia mam objawy, a to piersi pobolewają, a to brzuch, a to uczucie ciągnięcia. Glowa mnie boli no i Zwariować idzie 🤣 Moze witaminke sobie wypij.

Do góry