Karoolka92
Zaciekawiona BB
Odebralam wyniki na pasożyty... wyszły glizdy ludzkie jakieś.. , czytalam że to może być przyczyną niepowodzeń. Zobaczymy co dalej...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Glisty. Glizdy to za dzieciaka się na dżdżownice mówiło przepraszam musiałamOdebralam wyniki na pasożyty... wyszły glizdy ludzkie jakieś.. , czytalam że to może być przyczyną niepowodzeń. Zobaczymy co dalej...
Ja mam na prawym jajniku urodzilam córkę i nadal jestDziewczyny, a tak odbiegając od tematu. (Chociaż jest jest dość zabawny)Któraś z Was wspomniała o torbielach. Nigdy nie zagłębiłam się w ten temat, bo i ginekolodzy mówili mi, ze te które mam, a mam 2 lub 3 na lewym jajniku są ok i niczemu nie przeszkadzają. Macie również? Znikają? Nie znikają? Ja mam swoje od minimum 4 lat
A już myślałam, ze jestem jakaś zepsuta ze mi wcale nie znikająJa mam na prawym jajniku urodzilam córkę i nadal jest
Faktycznie nie umiem tu usuwać postów ani poprawiaćGlisty. Glizdy to za dzieciaka się na dżdżownice mówiło przepraszam musiałam
I teraz cała rodzina się musi odrobaczyć. Zdarza się, szczególnie w przedszkolach
Kiedyś miałam zabieg na jajniku(taki pojemniczek wisiał na brzuchu i odciągal wszystko przez 2dni )A już myślałam, ze jestem jakaś zepsuta ze mi wcale nie znikają