62 dcKtóry masz dc ? Bo aż ciężko mi ogarnąć że okres Ci się spóźnia 30 dni
reklama
Biorę cały czas Prenatal UnoA bierzesz jakieś witaminy, kwas foliowy w razie W jakbyś była jednak w ciąży? 30 dni to strasznie długo.
E
Em82
Gość
Przy regularnych cyklach i takim opóźnieniu albo jesteś w ciąży albo coś jest mocno nie tak. Jeśli się starasz to nie można tyle czekać czy okres przyjdzie[emoji2368]62 dc
Bez względu na to czy jesteś w ciąży czy nie to juz dawno powinnaś być u lekarza
I co Cie powstrzymuje przed zrobieniem testu?
62 dc
Tak oczywiście, po Nowym Roku mam wizytę..Nie uważasz, że to nie jest czas na zastanawianie się tylko na działanie? Chyba najwyższa pora iść do lekarza
Kiedy robiłaś ostatni test?
Tak oczywiście, po Nowym Roku mam wizytę..
Dokładnie. Coś jest bardzo nie tak. Lekarz sprawdzi wszystko i jeśli uzna że taka jest potrzeba to dostaniesz coś na wywołanie.Przy regularnych cyklach i takim opóźnieniu albo jesteś w ciąży albo coś jest mocno nie tak. Jeśli się starasz to nie można tyle czekać czy okres przyjdzie[emoji2368]
Bez względu na to czy jesteś w ciąży czy nie to juz dawno powinnaś być u lekarza
Robiłam już jeden na samym początku jak @ się spóźnił i wyszedł negatywnyI co Cie powstrzymuje przed zrobieniem testu?
I przez 30 dni go nie powtórzyłas???!!!
Robiłam już jeden na samym początku jak @ się spóźnił i wyszedł negatywny
reklama
Dziewczyny to tak zrobię jak mówicie, poczekam z tymi tabletkami do wizyty, zobaczymy co lekarz powie..Dokładnie. Coś jest bardzo nie tak. Lekarz sprawdzi wszystko i jeśli uzna że taka jest potrzeba to dostaniesz coś na wywołanie.
Podziel się: