reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

My tez zaczynamy starania. Wczoraj o 21 wykonany test owu (dodam zdjęcie) podpowie ktoś kiedy najlepszy moment na stosunek? 🙏🏼
A to moj z dzisiaj. Myślę, ze 24/48 godzin. Chociaż slyszalam, ze niektórzy mieli i szybciej takze ja bym polecala intensywnie zagospodarować sobie najbliższe dni. Ale moze dziewczyny lepiej podpowiedzą, rozsądniej. 😉

Załączniki

• 20201226_162256.jpg
    20201226_162256.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 86
reklama
A to moj z dzisiaj. Myślę, ze 24/48 godzin. Chociaż slyszalam, ze niektórzy mieli i szybciej takze ja bym polecala intensywnie zagospodarować sobie najbliższe dni. Ale moze dziewczyny lepiej podpowiedzą, rozsądniej. 😉

Oooo, widzę równie mocna kreskę!
To rozpoczynamy intensywne dni 😜
Trzymam kciuki! ✊

Dzień przed. Plemniki też potrzebują czasu, żeby dotrzeć, dojrzeć do końca itd. Więc podobno najlepiej dzień przed bo w dniu owu można przegapić. Nowe badania wskazują, że komórka jajowa wcale nie jest gotowa do zapłodnienia przez 24h a zaledwie 8h🤷‍♀️
:D no wiesz co. A moja tam jest. Moja tam 72h czeka i woła plemniki cip cip cip cip :D Kurneaaaa słabooo... ałeee....

Dziewczyny, jeszcze jedno pytanko. Po ilu dniach od owulacji można robić bete?
Wiem, ze nie wytrzymam do dnia planowanej miesiączki stad pytanie, czy w ogóle sens robić wcześniej

Dobry wieczór już tak poświątecznie [emoji3590]
Gratuluję wszytkich dwóch kreseczek, życzę spokojnych 9 msc.
Ja dziś wreszcie wypoczywam po świętach bo przez ostatnie dwa dni mi nogi w dupe weszły.
I chyba mi się zbliża okres życia ewentualnie stary strzelił gola bo najpierw płakałam na ranczu, a teraz co chwilę wyje na "stażyście" [emoji2368]

Do zagnieżdżenia dochodzi pomiędzy 6 a 12 dniem, a beta w krwi będzie do wykrycia mniej więcej po jakichś kolejnych 2 dniach. Więc jak chcesz mieć pewność do po 14 dniach czyli mniej więcej w dniu @ [emoji2272]
Dziewczyny, jeszcze jedno pytanko. Po ilu dniach od owulacji można robić bete?
Wiem, ze nie wytrzymam do dnia planowanej miesiączki stad pytanie, czy w ogóle sens robić wcześniej

@katrina13 wiesz co u mnie z tym śluzem to różnie. Ostatnio ogólnie go mało jest ale był momentami śliski i rozciągliwy. W poniedziałek idę na monitoring to zobaczymy czy owulka była. Rano bardzo bolał mnie brzuch z prawej strony więc może może ... 😊
Co do testów to mi w tym cyklu wyszła bardzo mocna kreska nigdy takiej jeszcze nie miałam . Ale wcześniej były dużo bledsze.

Piękne macie te kreseczki dziewczyny to i ja się pochwalę swoją z wczoraj 😁
Żeby nam takie krechy na ciążowych wychodziły 😁✊

Załączniki

• IMG_20201225_132844437.jpg
    IMG_20201225_132844437.jpg
    839,4 KB · Wyświetleń: 77
@katrina13 wiesz co u mnie z tym śluzem to różnie. Ostatnio ogólnie go mało jest ale był momentami śliski i rozciągliwy. W poniedziałek idę na monitoring to zobaczymy czy owulka była. Rano bardzo bolał mnie brzuch z prawej strony więc może może ... 😊
Co do testów to mi w tym cyklu wyszła bardzo mocna kreska nigdy takiej jeszcze nie miałam . Ale wcześniej były dużo bledsze.

Piękne macie te kreseczki dziewczyny to i ja się pochwalę swoją z wczoraj 😁
Żeby nam takie krechy na ciążowych wychodziły 😁✊
Elegancka ! No ja zycze Wam i sobie, co by sie takimi wyraźnymi testami pochwalić w styczniu !

reklama
Do góry