reklama
Agnness
Fanka BB :)
U mnie przy cyklach bezowulacyjnych na okres bez dupka to bym chyba mogła czekać miesiącami Wybierasz się w kolejnym cyklu na monitoring, żeby sprawdzić czy owu jest?Dziewczyny... Progesteron w 18dc poniżej 0,2 czyli po pierwsze owulki wciąż nie było, a po drugie czy ten cykl planuje być taki kosmicznie długi?! Już się zestresowałam, że mam menopauzę...
Agnness
Ha ha te rybki? wyglądają strasznie. Jaśniej już chyba nie można dać znaćMój M. dzisiaj mi to pokazał, szczerze nie za kumałam od razu o co chodzi "subtelna sugestia"
Zobacz załącznik 1216529
młoda1994
wkręcanie jak wkręcanie ale nie które naprawdę powinny udać się do psychologa albo psychiatry. To nie jest normalne co nie które wyprawiają.Dziewczyny sie nakrecaja, przez to @ opóźnia sie albo jej nie ma, piersi bola i sto innych objawów ciążowych. To umysł tak szaleje, ale do niczego dobrego to nie prowadzi tylko oszalec mozna. Sa tak skupione na swoich objawach, ze zapominaja, ze w dniach plodnych nie sypiaja z facetem bo sprawdzają w necie jakie sa objawy implantacyjne. (przeglądałam stare watki i tak znalazłam kilka takich kwiatków) Trzeba dystans miec i na spokojnie, bo oszalejemy wszystkie. Ja sama zaczelam się wkrecac, ale bez sensu. Trzeba cieszyć sie z tego co jest i korzystac, bo jak beda 2 kreski to zycie się zmienia.
Za nie długo to będzie że w 4tc już im brzuch widać i dziecko kopie. Wiem głupie to ale po nie których to można się wszystkiego spodziewać.
młoda1994
będą robić test ciążowy online i tam 99% ze ciążaJeśli tego chcą to niech sobie to robią. Serio, czasami nie warto po 1 urojonej, bądź po pierwszym spóźniającym się okresie przez 20 dni zrozumieją same. Co mi daje sprowadzanie ich na ziemię? Zupełnie nic, bo w ich głowach ja jestem takim "Grinchem ciąży" , a znajdą się inne które je w tym utwierdzą i będą się tak nakręcać i na mnie rzucać to nie ucieczka, a raczej przyzwolenie na to, żeby same sobie robiły krzywdę i decydowały kiedy z tym skończyć a wrazie co są Google i tam można się wszystkiego dowiedzieć
Trinnity
Aktywna w BB
Moje gratulacje! Piękne dwie kreski [emoji7]
Strasznie mi przykroDziewczyny jestem w ciąży [emoji7]
Dzisiaj powinnam dostać @, chcieliśmy się z mężem napić wina do kolacji i mówię do niego, że zrobię najpierw test i wyszedł pozytywny. Ostatnio mi się @ spóźniał dzień lub dwa i dla pewności chciałam mimo wszystko sprawdzić zanim się napije wina.
Trzymajcie proszę kciuki aby udało mi się donosić bezpiecznie ciąże [emoji4]
Życzę Wam aby każda z was niedługo zobaczyła wymarzone II kreski i mogła szybko opuścić ten wątek [emoji4][emoji258]
Cześć dziewczyny wczoraj wam pisałam że w środę miałam betę 148 a dziś niestety 57. Także zostaje z wami ale muszę na pewien czas zniknąć żeby pomyśleć...trzymam za was kciuki [emoji8]
Flo/Premom/FF App [emoji3526]
Hejka. Jakiej aplikacji używacie do robienia tych ładnych wykresów temperatur.
HeraUnique
Flo / ovufriendHejka. Jakiej aplikacji używacie do robienia tych ładnych wykresów temperatur.
reklama
coca
Hejka. Jakiej aplikacji używacie do robienia tych ładnych wykresów temperatur.
FF do ładnych [emoji16] poza tym testuje rownolegle OF, nie lubię tych wykresów ale pozwala wprowadzać dużo danych. Premom z uwagi na darmowy overlay jak mi się nudzi i testy owu, flo bo mam w niej bazę cykli od wielu lat.
Podziel się: