reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Dzień dobry Dziewczyny [emoji3508] chciałam się z wami podzielić tym że maca zaczyna chyba na mnie działać, nigdy nie narzekałam na swoje doznania, ale wczoraj to była jakaś bomba, zawsze czuje po mrowienie w stopach, ale wczoraj to całe ciało zwariowało przez całe nogi piszczele, dłonie szaleństwo jakby ktoś mi coś dodał do herbaty przy kolacji [emoji23] od 2 dni mniej tez śpię wręcz nie mogę zasnąć po prostu nie jestem zmęczona, troche włączenie herbaty imbirowej mnie męczy bo wpływa bardzo moczopędnie na mnie, ale ta maca uuuuuu [emoji7]

Jak opis doznań z 50 twarzy Greya [emoji23][emoji23][emoji23]

Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi. Zmartwiłam się, bo ja zawsze miałam jakieś problemy ze zdrowiem- niedoczynność ( teraz nadczynność), pcos kiedyś podejrzewali, Hashimoto, Basedova, anemia.... Ogólnie młoda, a zepsuta.
Kupiłam teraz testy i termometr ovu. Mam taki do czoła i wiem że to nie taki ale póki co nim mierze temp. We wtorek przyjdzie nowy. I owu jest na skoku temp?

Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi. Zmartwiłam się, bo ja zawsze miałam jakieś problemy ze zdrowiem- niedoczynność ( teraz nadczynność), pcos kiedyś podejrzewali, Hashimoto, Basedova, anemia.... Ogólnie młoda, a zepsuta.
Kupiłam teraz testy i termometr ovu. Mam taki do czoła i wiem że to nie taki ale póki co nim mierze temp. We wtorek przyjdzie nowy. I owu jest na skoku temp?
Owu jest przed skokiem temp, ale mierzenie w czoło tego nie wykaże 🤷‍♀️

Czy nie widzisz, że napisałam, że o tym wiem? ;) Zamówiłam nowy i będzie w przyszłym tygodniu. Z mojego progesteronu nie wynika żeby owu miała być dziś czy jutro, więc poczekam.
Jaki zamowilas? Pamiętasz nazwę? Ja swój kupiłam 2 cykle temu i zaczął mi coś świrowac. Dziś mi pokazał temp 32,66[emoji15] wyłączyłam go, włączyłam, zmierzyłam jeszcze raz i 36,38... poza tym wieki to trwa zanim zmierzy tą temp[emoji19] już mój zwykły elektryczny mierzył w kilka sekund a ten to czasem ze 2 minuty potrafi mierzyć[emoji2358] Spróbuje jeszcze w nim bat zmienić ale wątpię czy to coś da...że też ja zawsze ze wszystkim muszę trafiać na wadliwe partie [emoji19]

@Mama_malarka
U mnie dziś 41 dc. Owu wystąpiła na pewno przed 17.12 bo tego dnia cycki zaczęły mnie boleć a wyraźny skok temp nastąpił wczoraj. Przy czym apka Premom skok zaznaczyła przy 15.12 gdzie była temp 36,73.

Załączniki

• 71ED5BAC-4BEC-482F-B9D2-BC54B110C4E1.jpeg
    71ED5BAC-4BEC-482F-B9D2-BC54B110C4E1.jpeg
    73,5 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Jaki zamowilas? Pamiętasz nazwę? Ja swój kupiłam 2 cykle temu i zaczął mi coś świrowac. Dziś mi pokazał temp 32,66[emoji15] wyłączyłam go, włączyłam, zmierzyłam jeszcze raz i 36,38... poza tym wieki to trwa zanim zmierzy tą temp[emoji19] już mój zwykły elektryczny mierzył w kilka sekund a ten to czasem ze 2 minuty potrafi mierzyć[emoji2358] Spróbuje jeszcze w nim bat zmienić ale wątpię czy to coś da...że też ja zawsze ze wszystkim muszę trafiać na wadliwe partie [emoji19]
To zamówiłam. Zobaczymy.

Załączniki

• IMG_20201219_093445.jpg
    IMG_20201219_093445.jpg
    75,5 KB · Wyświetleń: 61
Do góry