Ja po poronieniu też zaczęłam brać anty i wpadłam w ciążę przy nich [emoji28] i tak mam córkę [emoji4]Mi jeden lekarz mowil, ze moge odrazu po @ , ale ja psychicznie nie bylam gotowa dlatego bralam anty. [emoji4] a seks chyba jakos blisko 2 tygodnie i juz uprawialiśmy.
reklama
Gondzi_a
Fanka BB :)
Hmm a mi lekarze mówili że po zabiegu kolejne starania po 3 @ mimo że wszystko u mnie było ok.Po pierwszej @ można chyba że lekarz ewidentnie zabroni. Za 2 tyg wskazana kontrola i będziesz miała jasne.
C
czar121
Gość
Mnie sie nie udalo, ale moze i lepiej. jak odstawiłam to biore witaminy i oczekuje swoich 2 kresek.Ja po poronieniu też zaczęłam brać anty i wpadłam w ciążę przy nich [emoji28] i tak mam córkę [emoji4]
C
czar121
Gość
Co lekarz to inne tezy, moja znajoma musiala czekać pol roku.Hmm a mi lekarze mówili że po zabiegu kolejne starania po 3 @ mimo że wszystko u mnie było ok.
Jaka
Początkująca w BB
Hejka
Wracam po dość długiej przerwie w której wydarzyło się wiele jednak wciąż nie tego najważniejszego. Czekam teraz na @ po megahiperstymulacji w której mialam niezliczoną ilość jajeczek. Nadal mam problem z prolaktyna. 3 razy bylam przygotowana do in vitro ale nigdy nie doszło do transferu.
Wracam po dość długiej przerwie w której wydarzyło się wiele jednak wciąż nie tego najważniejszego. Czekam teraz na @ po megahiperstymulacji w której mialam niezliczoną ilość jajeczek. Nadal mam problem z prolaktyna. 3 razy bylam przygotowana do in vitro ale nigdy nie doszło do transferu.
dominikana26
Cześć Dziewczyny ale miałam duuuuuzo do nadrobienia. Jestem w szoku co do mierzenia temperatury to czy warto? Ja nie mierze i nie mierzyłam, ale po Waszych postach zaczynam się zastanawiać
C
czar121
Gość
Tez nigdy nie mierzyłam, nie wiem czy warto. Z pewnością pomaga, wiesz wydaje mi sie, ze to zalezy od tego jak czesto uprawiacie seks. Chociaż z drugiej strony wiesz czy masz owulację i kiedy. Mozesz obserwować dokladnie a nie tak jak ja, witaminy i seks a dalej oczekiwanieCześć Dziewczyny ale miałam duuuuuzo do nadrobienia. Jestem w szoku co do mierzenia temperatury to czy warto? Ja nie mierze i nie mierzyłam, ale po Waszych postach zaczynam się zastanawiać
Agnness
Ja mierzyłam sama dla siebie. Przydało się jak miałam wyjazd i nie mogłam iść na monitoring. Fakt faktem była wtedy biochemiczna, ale wiedziałam, że była i kiedy owulacja. Wiec wtedy starania, a reszta urlopu już na spokojnieCześć Dziewczyny ale miałam duuuuuzo do nadrobienia. Jestem w szoku co do mierzenia temperatury to czy warto? Ja nie mierze i nie mierzyłam, ale po Waszych postach zaczynam się zastanawiać
Lilka92
Ja mierzyć zaczęłam w 3 cyklu, ale ciężko było mi wyznaczyć z tempki owu, męczyłam się strasznie.. W końcu gdy złapałam mega doła w przypływie nerwów i emocji, podarłam wszystkie wykresy i teraz ogarniam po samym śluzie, nie myślę o wracaniu do tegoCześć Dziewczyny ale miałam duuuuuzo do nadrobienia. Jestem w szoku co do mierzenia temperatury to czy warto? Ja nie mierze i nie mierzyłam, ale po Waszych postach zaczynam się zastanawiać
reklama
E
Em82
Gość
Tak mi przykro[emoji17][emoji22] tule Cię mocno[emoji3064][emoji173]A lekarz nie powiedział ile macie odczekać? Znasz przyczynę poronienia?
Ja właśnie czekam na poronienie [emoji20]
Podziel się: