Gondzi_a
Fanka BB :)
Do pierwszej miesiączki z tego co pamiętam.Do dziewczyn po stracie - ile lekarz kazał Wam czekać z sexem po łyżeczkowaniu? Ciaza 10tydzien.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do pierwszej miesiączki z tego co pamiętam.Do dziewczyn po stracie - ile lekarz kazał Wam czekać z sexem po łyżeczkowaniu? Ciaza 10tydzien.
Nawet można znaleźć po ok 15 zł, ale zazwyczaj brak na magazynie Ja też dałam 25 zł, a znalazłam go dzięki gdziepolek bo był duży problem z dostępnością.Mam ten sam, też sobie chwalę [emoji846] ja coś koło 25-30zł na gemini za niego dawałam.
Ja nie po poronieniu ale lyzeczkowaniu 2-3 tyg czyli praktycznie do pierwszej @. I przy dobrych wiatrach starania mozecie zaczac juz w nastepnym cyklu chyba ze lekarz zaleci inaczej.Do dziewczyn po stracie - ile lekarz kazał Wam czekać z sexem po łyżeczkowaniu? Ciaza 10tydzien.
Do dziewczyn po stracie - ile lekarz kazał Wam czekać z sexem po łyżeczkowaniu? Ciaza 10tydzien.
Jest różnica w dawce promieniowania pomiędzy rtg punktowym a mamografią.Z tym bezpieczeństwem RTG zęba to nie jestem aż taka pewna. Ja za każdym razem jak miałam RTG zęba to zawsze pytali o ewentualną ciążę. Jeśli pytają to chyba coś jest na rzeczy. Ogólnie RTG nie jest chyba bezpieczne w tym stanie. Ja w ciąży miałam cyste w piersi to zrobili mi tylko USG, a mammografii nie właśnie przez ciążę. A teoretycznie też mogli nałożyć mi ten fartuch pod cycke i zrobić badanie
UUU to jak oni naswietlaja moje cycki beda promieniowac pewnie za jakies 3 lata. Szczeke punktowo to mialam raz, z reguly cala mi naswietlaja.W sumie to samo po napisaniu pomyślałam.
Ja tylko USG sobie narazie robie. Generalnie babka do ktorej przyszlam byla jakas zdziwiona. Pytala czy cos sie dzieje No wlasnie wolalabym zeby sie nic nie zadzialo dlatego przyslam bo czas minal.Ja mammografię mam co roku od 10 lat , zęby też już kilka razy naświetlane aż dziwne że nie świece w nocy
Ja mam 29 lat i dopiero w tym roku miałam pierwsze USG piersi... Tak to tylko palpacyjnie. I już wiem że co roku będę chodzić a tak w ogóle to mammografia jest w stanie wykryć coś więcej niż USG?Ja tylko USG sobie narazie robie. Generalnie babka do ktorej przyszlam byla jakas zdziwiona. Pytala czy cos sie dzieje No wlasnie wolalabym zeby sie nic nie zadzialo dlatego przyslam bo czas minal.
Po pierwszej @ można chyba że lekarz ewidentnie zabroni. Za 2 tyg wskazana kontrola i będziesz miała jasne.Dzięki dziewczyny za szybką odpowiedź. Zabieg był 7.12 czyli 11 dni temu, od 4 dniu już nie plamię I mam straszną ochotę, czuję się dobrze, nic mnie nie boli, ogólnie po zabiegu nie krwawien tylko lekko plamiłam... Ale jak 2-3tyg to jeszcze jakos wytrzymam. Staram się umówić do gin ale nie ma nic wolnego na razie więc pewnie pójdę gdzieś dopiero za miesiąc. A chciałam się starać od razu po pierwszej @ ale chyba dłużej mi zajmie bo bez zielonego światła się nie odważę zaczynać , a potem jeszcze to czekanie na 2 kreski ehh.