reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Gratulacje [emoji3059]
Dziewczyny jestem w ciąży [emoji7]
Dzisiaj powinnam dostać @, chcieliśmy się z mężem napić wina do kolacji i mówię do niego, że zrobię najpierw test i wyszedł pozytywny. Ostatnio mi się @ spóźniał dzień lub dwa i dla pewności chciałam mimo wszystko sprawdzić zanim się napije wina.

Trzymajcie proszę kciuki aby udało mi się donosić bezpiecznie ciąże [emoji4]
Życzę Wam aby każda z was niedługo zobaczyła wymarzone II kreski i mogła szybko opuścić ten wątek [emoji4][emoji258]

reklama
Dziewczyny jestem w ciąży 😍
Dzisiaj powinnam dostać @, chcieliśmy się z mężem napić wina do kolacji i mówię do niego, że zrobię najpierw test i wyszedł pozytywny. Ostatnio mi się @ spóźniał dzień lub dwa i dla pewności chciałam mimo wszystko sprawdzić zanim się napije wina.

Trzymajcie proszę kciuki aby udało mi się donosić bezpiecznie ciąże 😊
Życzę Wam aby każda z was niedługo zobaczyła wymarzone II kreski i mogła szybko opuścić ten wątek 😊🌻
gratulacje! ❤

Dziewczyny jestem w ciąży 😍

Trzymajcie proszę kciuki aby udało mi się donosić bezpiecznie ciąże 😊
Życzę Wam aby każda z was niedługo zobaczyła wymarzone II kreski i mogła szybko opuścić ten wątek 😊🌻
Gratulacje 😍

Hmm 🤔 a mi lekarze mówili że po zabiegu kolejne starania po 3 @ mimo że wszystko u mnie było ok.
Jak przyjmowała mnie lekarka do szpitala mówiła że można starać się po @ ale przed staraniem mam skontrolowac u swojego lekarza, potem położna już na samym oddziale to samo, no i moja gin również że jeśli tylko psychicznie jestem gotowa to mogę działać bo w środku nie ma śladu po skutkach łyżeczkowania. A ponoć po takim zabiegu też lepiej się zachodzi, słyszałam że niektóre to nawet pierwszej @ nie zaznają.

reklama
Hera uważam, że się na wielu sprawach staraczkowych znasz ale jesteś za ostara... 40ktorys cykl to obstawiam, że po prostu Zazdroscisz, że innym się udaje. Wiele razy się rozczarowałaś, wiele razy bolało ale nie musisz być nieprzyjemna. Wiem, że nie musisz ciuciać i zapewniac że jest ciąża ale nie odbieraj nadziei bo to ona umiera ostatnia. Zluzuj..
Nie prawda. Nie zazdrości. Jest jedną z dziewczyn, które mnie bardzo wspierają z moimi przebojami. A wcześniej w staraniach. Też robiłam testy wcześniej. 5 dni po owulacji bo na niektórych testach tak napisane, że 4 dni od zapłodnienia , ile ja kresek widziałam w cyklach w których się nie udało. Aż w cyklu w którym się udało, nadal nie wierzyłam w kreski. Była bardzo blada i zgadnij kto ją widział? Właśnie @HeraUnique. I mi gratulowala. Więc jak nie ma kreski to nie ma i z g... bata nie ukrecisz 😉 i ja się trochę nie dziwię dziewczynom, że ostro reagują. Bo takie posty zdarzają się często. A wiele dziewczyn które miało testy pozytywne przed @ okazywało się że to biochemiczne. Moim zdaniem lepiej ściągnąć na ziemię, niż utwierdzac w przekonaniu że jest ciąża.

Do góry