reklama
Magd.a
Fanka BB :)
U mnie @ ma być 17/18.12 i już czuje ze przyjdzie takze później będę testować ok 18 stycznia pewnie.
Ty masz jeszcze tyle dni, ale racja lepiej sie nastawic, ze przyjdzie i milo zaskoczyc potem [emoji3590]
Ty masz jeszcze tyle dni, ale racja lepiej sie nastawic, ze przyjdzie i milo zaskoczyc potem [emoji3590]
Nie wiem jakoś czuje ze to nie to temp tez skacze [emoji2370]
Plus taki ze będę wiedziała przed świetami czy mogę grzane wino pic i Baileysa otwierać [emoji28][emoji1787]
u nas też płodne będą w święta, więc może coś z tego będzieU mnie też kolejna owulacja gdzieś w okolicy świat... Może jednak jeszcze możemy liczyć na magię świąt...?
Na to liczę
Oby Wam się coś trafiło pod choinkę.
Żadnego innego prezentu nie potrzebujęOby Wam się coś trafiło pod choinkę.
HeraUnique
U mnie, jak się nic nie opóźni, to owu jeszcze przed świętami, a test 1 stycznia jeśli będzie wszystko tak jak w tym cykluU mnie też kolejna owulacja gdzieś w okolicy świat... Może jednak jeszcze możemy liczyć na magię świąt...?
U mnie, jak się nic nie opóźni, to owu jeszcze przed świętami, a test 1 stycznia [emoji23] jeśli będzie wszystko tak jak w tym cyklu [emoji6]
Trzymam kciuki. Ja testowalam 4 lata temu w nowy rok. Do okresu mialam jeszcze 4 dni ale od kilku dni dziwnie sie czulam, nie mialam ochoty na alko ani na fajki i zerzarlam pol pieczonego kurczaka [emoji28][emoji23] i tak jakos zaryzykowalam [emoji23] jakie bylo moje zdziwienie jak zobaczylam calkiem niezle dwie kreski .
Teraz wypadnie @ okolo 6.01.
Wgl wkurza mnie ta teraz bo mialam 3 dni plamien od soboty, wczoraj niby sie zaczela a dzis znow prawie nic nie ma . Wrrrr. Juz moglaby sie rozkrecic i skonczyc
reklama
Mama_malarka
Macie doświadczenie z testami owulacyjnymi ? Mogłaby któraś z Was mi podpowiedzieć?
Jak jest z pozytywnym wynikiem? On się pojawia nagle czy ta kreska ciemnieje stopniowo czy od razu robi się ciemna? Owu mi wychodzi na 12.12 a kreski jest ciągle tylko cień...
Jak jest z pozytywnym wynikiem? On się pojawia nagle czy ta kreska ciemnieje stopniowo czy od razu robi się ciemna? Owu mi wychodzi na 12.12 a kreski jest ciągle tylko cień...
Podziel się: