O tutaj Link do: FACELLE, słupkowy test ciążowy do użytku domowego, 1 szt. | Drogeria Rossmann.pl
Edit:
Kurde nie tutaj to ciążowy
Edit:
Kurde nie tutaj to ciążowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej powtórz test z porannego moczuHej dziewczynki
Dołączyłam do waszej wątku mimo ze już troszkę się staram o bobo [emoji4]
Mam pytanie
rano zrobiłam test płytkowy Pink z rossmana 10uml wyszedł jak na zdjęciu jakieś dwie/trzy godziny później udałam się do apteki po dwa kolejne testy ,które wyszły negatywne. Co o tym myślicie ? Czy te dwa pozostałe testy mogą być negatywne ze względu na to ze dużo piłam i często chodziłam siusiu czy poprostu pierwszy test dał złudną nadzieje ? Miesiączkę powinnam dostać jutro
albo beta bez domysłów już będzie 100% pewnościNajlepiej powtórz test z porannego moczu
Dziękuje za odpowiedz, mam za sobą już testy ale zawsze, Wychodziły negatywne a staramy się sporo pierwszy raz mam taka sytuacje aczkolwiek się nie napalam bo wyjdzie jak co miesiąc .. a wy ile się staracie ?Najlepiej powtórz test z porannego moczu
Wedlug mnie nie. Mi te testy sie dobrze wybarwiaja i zawsze owu to dwie bardzo mocne kreski. Chyba ze u Ciebie tak to wyglada, skoro piszesz ze typowego peaku nie wylapalas jeszcze.Dziewczyny mam prośbę
Możecie dla zinterpretować ten test owulacyjny [emoji849] od stycznia robię testy, ale kupione na Amazonie. Skończyły Mi się i dzisiaj poszłam po te z rossmana. Typowego peak nigdy u siebie nie widziałam, ale że mierzę temperaturę to wiedziałam, że test na którym jest dość ciemna kreska był pozytywny(bo zawsze się pokrywało z późniejszym skokiem)
A na tym teście takie coś, wyszło praktycznie po 2min. Czy On jest pozytywny??? Wieczorem zrobię jeszcze jedenZobacz załącznik 1248643Zobacz załącznik 1248644
kochana mamy dziś 15.03Dziewczyny mam prośbę
Możecie dla zinterpretować ten test owulacyjny [emoji849] od stycznia robię testy, ale kupione na Amazonie. Skończyły Mi się i dzisiaj poszłam po te z rossmana. Typowego peak nigdy u siebie nie widziałam, ale że mierzę temperaturę to wiedziałam, że test na którym jest dość ciemna kreska był pozytywny(bo zawsze się pokrywało z późniejszym skokiem)
A na tym teście takie coś, wyszło praktycznie po 2min. Czy On jest pozytywny??? Wieczorem zrobię jeszcze jedenZobacz załącznik 1248643Zobacz załącznik 1248644