reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Aha no to widzę, że jest Nas więcej
U mnie taka cienka kreska jest zawsze. Raz lekko widoczna, raz bardziej a w owu konkretna ciemna i gruba. Tak jak mowie u mnie zawsze pokazuje dobrze
Ale teraz kupilam jeszcze na probe z Horien medical czy jakos tak. Wiele dziewczyn pisze ze sa do kitu bo sie slabo wybarwiaja, wiec przetestuje zobacze czy faktycznie takie zle 😃🤣

reklama
No i to jest dziwne. Bo według badań jednak po 4 dniach plemniki się starzeją. Więc dlaczego badają te starsze plemniki[emoji848]według Mnie to się trochę mija z celem[emoji849] 2-3 dni rozumiem. Ale powyżej dla Mnie to już bez sensu[emoji2368][emoji2368][emoji2368]No ale to Moje zdanie[emoji6]

Ja słyszałam od androloga, że powyżej 7 dni dopiero są zbyt stare na zapłodnienie i taka abstynencja jest niekorzystna dla mężczyzny, ale czasami i po takiej wstrzemięźliwości łapie się jakiś szczęśliwiec, który trafi do celu. Wszystko zależy moim zdaniem też od tego, jakie są wyniki nasienia.

Wieczorny test owulacyjny wyszedł tak[emoji2368]więc chyba jednak peak
20210315_204323.jpeg
20210315_204335.jpeg

reklama
Do góry