reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Dziewczyny, co robicie jak totalnie nie macie ochoty i nastroju ale wiecie że jest dzień owu i trzeba robić bobosexy? 😅 Działacie na siłę czy odpuszczacie? Strasznie nie lubię takich wymuszonych przytulanek ... Wczoraj miałam taką sytuację że po prostu poszłam spać, ale przytulanki były dzień wcześniej więc może cykl jeszcze nie stracony...

Dziewczyny, co robicie jak totalnie nie macie ochoty i nastroju ale wiecie że jest dzień owu i trzeba robić bobosexy? 😅 Działacie na siłę czy odpuszczacie? Strasznie nie lubię takich wymuszonych przytulanek ... Wczoraj miałam taką sytuację że po prostu poszłam spać, ale przytulanki były dzień wcześniej więc może cykl jeszcze nie stracony...
Idę spać ;). Współżyjemy regularnie ale bez żadnego zmuszania. Jak któreś z nas pada albo jest przeziębione to przecież nie będziemy nic robić na siłę.

Cześć dziewczyny, ja wczoraj sobie powiedziałam, że dzisiaj musi być dobry dzień. Wstałam i mam jakiś kryzys. Nie dość, że starania Nam nie wychodzą to jeszcze martwią mnie inne dolegliwości, ktore mam. Szyja mnie boli, nogi mnie bolą. Robiłam w wakacje usg szyi to wyszły odczynowe węzły chłonne. Wyniki krwi dobre. Ech u mnie to zawsze coś. Mam nadzieję, że u Was lepiej :)

reklama
No nie wiedziałam tego to mój 2 cykl staran nie zaglebialam sie w to wszystko do tej pory 22 24 luty mialam owulacje wedlug mnie ..

Faza lutealna to ta od owu do @ i zwykle trwa ok. 12-14 dni. Jeśli owulacja 22-24 jest tylko przypuszczalna (niepotwierdzona w żaden w miarę miarodajny sposób) to może być tak, ze jej nie było w tym terminie jednak. Zapewne była później [emoji6]

Do góry