reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

To spokojnie. Dziwne uczucie jest to wsadzenie wzjernika i tego histeroskopu masz wrażenie jak przy cytologia takie drapniecie w środku 🙈🙈🙈

reklama
Dopiero 14dc a piersi bolą mnie już tak bardzo, że mam nawet problem z podnoszeniem rąk, bo to też sprawia mi ból 🤦‍♀️ Z każdym kolejnym cyklem jest coraz gorzej, aż się boję co będzie dalej 😱

A później już z górki? Jeśli tak to mam nadzieję, że przeżyję 😅
Tak, wpuszczenie kontrastu z tego co ja się dopytywala boli też jako tako. Sama nie czułam. Najwięcej problemów robi ta sala typowo jak na przesiedlenia rtg kawałek tej zielonej maty drabinka byś usiadła na stół potem każą się położyć nogi zgiac kostki pod tylek, i to gapienie się w sufit 🤣🤣🤣 ja po badaniu chciałam sobie zeskoczyc z tego stołu bo do ziemi kawalek haha A ci tam zaczynali tak się drzec ale ogólnie spoko ;)

Ilo dniowe masz cykle?
Niestety z tą owulacją nigdy nie wiadomo[emoji2368]
Ja mimo brania clo w ostatnim cyklu miałam bardzo późną owulke. Ja mam monitoring prócz tego robię testy owu I mierzę temperaturę.
Mnie zazwyczaj bolały dopiero po, czasem nawet od razu po owu aż do samej @. A w tym cyklu albo owu się przesunęła i już była albo już nawet przed nią zaczynają mnie boleć [emoji2356]

Ilo dniowe masz cykle?
Niestety z tą owulacją nigdy nie wiadomo[emoji2368]
Ja mimo brania clo w ostatnim cyklu miałam bardzo późną owulke. Ja mam monitoring prócz tego robię testy owu I mierzę temperaturę.

Zazwyczaj 29 dni, w ostatnim cyklu wyjątkowo 41, ale przechodziłam covida i podobno wydłużony cykl po przebyciu go nie jest niczym nadzwyczajnym. Miałam wybrać się w tym cyklu na monitoring, ale stwierdziłam że w tym miesiącu odpuszczę bo kolejny cykl po covidzie też może być rozjechany. Więc na nic się w tym cyklu nie nastawiam, nawet dobrze nie wiem kiedy mam się spodziewać @ 🤷‍♀️ Ze swoich obserwacji wnioskuję, że zazwyczaj owu miałam koło 15-16 dc ale to nic potwierdzonego. Teraz już od dwóch dni czuję się tak, jak zazwyczaj po tym 15-16 dniu więc zobaczymy kiedy przyjdzie @ :)

Hej Kochane :) Jestem tydzień przed okresem i tydzień po owulacji. Zaczęły mnie dziś bolec piersi i zastanawiam się, w przypadku udanych staram to raczej za wcześnie na takie objawy prawda? To raczej powoli objawy nadchodzę miesiączki? Czy któraś z Was miała tak i wyszły dwie kreseczki?

reklama
Do góry