reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Dzien dobry Kochane😌😍🥰😘
ja nie moge wyjsc z podziwu jakie My madre jestesmy, bo niektore z nas tak dlugo sie staraja, ze juz same siebie diagnozujemy- ja ostatnio na wizycie u gina tez powiedzialam, ze mam za malo progesteronu chyba i przepisal mi, bo w razie zagniezdzenia to wlasnie ten hormon utrzymuje ciaze, a potem zaczelam myslec ze jak nadal nic nie wychodzi ,a pecherzyk dominujacy jest i super sluz mam to moze to problem z niepekajacymi pecherzykami i wlasnie jak mi sie znow nie uda to ide na pelny monitoring ( choc biore dostinex na unormowanie prolaktyny) a ona odpowiada za pekniecie wiec sama jeszcze nie wiem...🙄
Pozdrawiam wtorkowo, cieszy mnie to ze tak milo sobie pomagamy od razu z bratnia dusza latwiej isc do przodu i walczyc o marzenia🤗

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 Jak się czujecie? Który dc? Testuje ktoś dzisiaj? U mnie dziś 26 dzień cyklu, czekam spokojnie na rozwój wydarzeń 😉

Dlatego ja 15.03 wybieram się do ginekologa potwierdzic, ze owulacja była i chyba zrobie sobie progesteron bo tez podejrzewam zaburzenia progestereonu. [emoji38]

Co ciekawe 7-8dpo poziom proga miałam dobry [emoji6] u mnie raczej wolny przyrost na początku i wahania w trackie 2 fazy. Czemu masz takie podejrzenia?

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 Jak się czujecie? Który dc? Testuje ktoś dzisiaj? U mnie dziś 26 dzień cyklu, czekam spokojnie na rozwój wydarzeń 😉
20dc. Nastroj -100😵 może to już PMS. Za dwa tygodnie nam urlop, co prawda nigdzie nie jadę, ale mam postanowienie posprzątać wszystkie kąty w domu na wiosnę.

Co ciekawe 7-8dpo poziom proga miałam dobry [emoji6] u mnie raczej wolny przyrost na początku i wahania w trackie 2 fazy. Czemu masz takie podejrzenia?
Zawsze przed miesiączką plamie. Jeden cykl delikatne brazowe plamienia, a w tym miesiacu mialam az 2 dni plamienia tak jak zawsze i 2 dni podchodzace do "czarnawego" koloru i po 5 dniu sie rozkręciła @. Według ginekologa to jest w porządku, hm.

reklama
Zdarzyło się którejś z Was żeby już kilka dni przed owulacją zaczynały boleć Was piersi? Kiedyś miałam tak, że bolały mnie 2-3 dni przed @, teraz zazwyczaj bywa tak że zaczynają mnie boleć już po domniemanej przeze mnie owulacji. A dziś dopiero 12 dc, cykle 29 dniowe, owu zazwyczaj obserwuje tak koło 15-16 dc a mnie już zaczynają delikatnie boleć piersi. Dziś też czasem kłuje mnie w podbrzuszu po lewej stronie, zazwyczaj podobny ból miałam właśnie koło 15-16 dnia, czyżby tym razem owu była tak wcześnie? Aż niemożliwe mi się to wydaje 😱 Miałam w tym cyklu wybrać się na monitoring, ale stwierdziłam że najpierw zobaczę czy mój cykl już wrócił do normy po covidzie i ewentualnie zrobię sobie tylko progra 7dpo więc monitoring odpuściłam, a tu takie anomalie 🙄 Spotkałyście się z tym żeby jajnik bolał podczas rośnięcia pęcherzyka? Oj zdecydowanie w kolejnym cyklu muszę się wybrać na monitoring bo jakieś dziwne rzeczy się dzieją 🙄
Oczywiście 😁 ja mam bóle już 3-4 dni przed owulacją 🙂 nie są silne ale irytujące 😂 trwa np. godzinę i przechodzi. Jutro powinnam mieć owulację i wczoraj właśnie miałam taki bolesny dzień 🙂

Do góry