reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej dziewczyny. Mam przepięknie regularne cykle, od 3 miesięcy robię testy owu, zawsze wynik na plus w dzień spodziewanej owu z kalendarzyka, a w tym miesiącu zaskoczenie. Testy negatywne... co prawda w tym miesiącu nie robiłam ich tak jak zwykle o tych samych portach, a jak mi się przypomniało (jakoś zawsze wiedziałam że ta owu jest). I zamiast nie robić to zrobiłam bylejak, a teraz rozmyślam czemu negatywne... powiedzcie mi proszę, czy jak zbadam progesteron za tydzień to mogę oczekiwać potwierdzenia owulacji? Od czwartku miałam zacząć brać Duphason, a jak nie mam pewności czy owu była to się zastanawiam czy ma to sens...

Hejka laseczki ja tez jestem 7 dni przed@... t£ chyba będzie najdłuższy tydzien ever🙈 tak jak pisałam juz od tygodnia chodzę z kamieniami zamiast piersiami i dol brzucha mnie też pobolewa od połowy cyklu...
Niby przytulanki byly w dniach płodnych i w dniu i dzien po Owu, ale jakoś nie wierzę żeby się udało i malpa w tym miesiącu nie przyszła...
Za Was wszystkie i kazda po kolei trzymam kciuki za upragnione II😘😘😘

Hej dziewczyny. Mam przepięknie regularne cykle, od 3 miesięcy robię testy owu, zawsze wynik na plus w dzień spodziewanej owu z kalendarzyka, a w tym miesiącu zaskoczenie. Testy negatywne... co prawda w tym miesiącu nie robiłam ich tak jak zwykle o tych samych portach, a jak mi się przypomniało (jakoś zawsze wiedziałam że ta owu jest). I zamiast nie robić to zrobiłam bylejak, a teraz rozmyślam czemu negatywne... powiedzcie mi proszę, czy jak zbadam progesteron za tydzień to mogę oczekiwać potwierdzenia owulacji? Od czwartku miałam zacząć brać Duphason, a jak nie mam pewności czy owu była to się zastanawiam czy ma to sens...
W którym dniu cyklu jesteś? Moim zdaniem rób dalej testy, owulacja mogła się najzwyczajniej w świecie przesunąć 😉

Hej dziewczyny. Mam przepięknie regularne cykle, od 3 miesięcy robię testy owu, zawsze wynik na plus w dzień spodziewanej owu z kalendarzyka, a w tym miesiącu zaskoczenie. Testy negatywne... co prawda w tym miesiącu nie robiłam ich tak jak zwykle o tych samych portach, a jak mi się przypomniało (jakoś zawsze wiedziałam że ta owu jest). I zamiast nie robić to zrobiłam bylejak, a teraz rozmyślam czemu negatywne... powiedzcie mi proszę, czy jak zbadam progesteron za tydzień to mogę oczekiwać potwierdzenia owulacji? Od czwartku miałam zacząć brać Duphason, a jak nie mam pewności czy owu była to się zastanawiam czy ma to sens
W którym dniu cyklu jesteś? Moim zdaniem rób dalej testy, owulacja mogła się najzwyczajniej w świecie przesunąć 😉
Dziękuję za odpowiedz;) w 13 dc a cykle mam 27dniowe.

Mój stary gin tez mówił ze taka moja uroda, plamilam około tydzień przed @, z cyklu na cykl coraz prędzej, w chwili gdy zmieniałam ginekologa plamilam już od 1dpo przez cała fazę lutealna. Nie rozumiem jak mogą twierdzić ze coś takiego jest normalne, bo nie jesteś.
A w końcu wyrównałas to jakoś? Można wiedzieć jak? Ja też plamie przed okresem 😔

@Malinowa_chmurka za każdym razem jak widzę Twój nick to aż mi ślinka cieknie 😋😊 Moje ulubione ciasto 😍😍😍

3DBBBB73-A61C-4E98-B4C3-A368660BC6AF.jpeg

reklama
Do góry