reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej dziewczyny. Mam przepięknie regularne cykle, od 3 miesięcy robię testy owu, zawsze wynik na plus w dzień spodziewanej owu z kalendarzyka, a w tym miesiącu zaskoczenie. Testy negatywne... co prawda w tym miesiącu nie robiłam ich tak jak zwykle o tych samych portach, a jak mi się przypomniało (jakoś zawsze wiedziałam że ta owu jest). I zamiast nie robić to zrobiłam bylejak, a teraz rozmyślam czemu negatywne... powiedzcie mi proszę, czy jak zbadam progesteron za tydzień to mogę oczekiwać potwierdzenia owulacji? Od czwartku miałam zacząć brać Duphason, a jak nie mam pewności czy owu była to się zastanawiam czy ma to sens...

Hejka laseczki ja tez jestem 7 dni przed@... t£ chyba będzie najdłuższy tydzien ever🙈 tak jak pisałam juz od tygodnia chodzę z kamieniami zamiast piersiami i dol brzucha mnie też pobolewa od połowy cyklu...
Niby przytulanki byly w dniach płodnych i w dniu i dzien po Owu, ale jakoś nie wierzę żeby się udało i malpa w tym miesiącu nie przyszła...
Za Was wszystkie i kazda po kolei trzymam kciuki za upragnione II😘😘😘

Hej dziewczyny. Mam przepięknie regularne cykle, od 3 miesięcy robię testy owu, zawsze wynik na plus w dzień spodziewanej owu z kalendarzyka, a w tym miesiącu zaskoczenie. Testy negatywne... co prawda w tym miesiącu nie robiłam ich tak jak zwykle o tych samych portach, a jak mi się przypomniało (jakoś zawsze wiedziałam że ta owu jest). I zamiast nie robić to zrobiłam bylejak, a teraz rozmyślam czemu negatywne... powiedzcie mi proszę, czy jak zbadam progesteron za tydzień to mogę oczekiwać potwierdzenia owulacji? Od czwartku miałam zacząć brać Duphason, a jak nie mam pewności czy owu była to się zastanawiam czy ma to sens...
W którym dniu cyklu jesteś? Moim zdaniem rób dalej testy, owulacja mogła się najzwyczajniej w świecie przesunąć 😉

Hej dziewczyny. Mam przepięknie regularne cykle, od 3 miesięcy robię testy owu, zawsze wynik na plus w dzień spodziewanej owu z kalendarzyka, a w tym miesiącu zaskoczenie. Testy negatywne... co prawda w tym miesiącu nie robiłam ich tak jak zwykle o tych samych portach, a jak mi się przypomniało (jakoś zawsze wiedziałam że ta owu jest). I zamiast nie robić to zrobiłam bylejak, a teraz rozmyślam czemu negatywne... powiedzcie mi proszę, czy jak zbadam progesteron za tydzień to mogę oczekiwać potwierdzenia owulacji? Od czwartku miałam zacząć brać Duphason, a jak nie mam pewności czy owu była to się zastanawiam czy ma to sens
W którym dniu cyklu jesteś? Moim zdaniem rób dalej testy, owulacja mogła się najzwyczajniej w świecie przesunąć 😉
Dziękuję za odpowiedz;) w 13 dc a cykle mam 27dniowe.

Mój stary gin tez mówił ze taka moja uroda, plamilam około tydzień przed @, z cyklu na cykl coraz prędzej, w chwili gdy zmieniałam ginekologa plamilam już od 1dpo przez cała fazę lutealna. Nie rozumiem jak mogą twierdzić ze coś takiego jest normalne, bo nie jesteś.
A w końcu wyrównałas to jakoś? Można wiedzieć jak? Ja też plamie przed okresem 😔

@Malinowa_chmurka za każdym razem jak widzę Twój nick to aż mi ślinka cieknie 😋😊 Moje ulubione ciasto 😍😍😍

3DBBBB73-A61C-4E98-B4C3-A368660BC6AF.jpeg

reklama
Do góry