reklama
Hej dziewczyny. Mam przepięknie regularne cykle, od 3 miesięcy robię testy owu, zawsze wynik na plus w dzień spodziewanej owu z kalendarzyka, a w tym miesiącu zaskoczenie. Testy negatywne... co prawda w tym miesiącu nie robiłam ich tak jak zwykle o tych samych portach, a jak mi się przypomniało (jakoś zawsze wiedziałam że ta owu jest). I zamiast nie robić to zrobiłam bylejak, a teraz rozmyślam czemu negatywne... powiedzcie mi proszę, czy jak zbadam progesteron za tydzień to mogę oczekiwać potwierdzenia owulacji? Od czwartku miałam zacząć brać Duphason, a jak nie mam pewności czy owu była to się zastanawiam czy ma to sens...
RoZa_MiMi89
Aktywna w BB
Hejka laseczki ja tez jestem 7 dni przed@... t£ chyba będzie najdłuższy tydzien ever tak jak pisałam juz od tygodnia chodzę z kamieniami zamiast piersiami i dol brzucha mnie też pobolewa od połowy cyklu...
Niby przytulanki byly w dniach płodnych i w dniu i dzien po Owu, ale jakoś nie wierzę żeby się udało i malpa w tym miesiącu nie przyszła...
Za Was wszystkie i kazda po kolei trzymam kciuki za upragnione II
Niby przytulanki byly w dniach płodnych i w dniu i dzien po Owu, ale jakoś nie wierzę żeby się udało i malpa w tym miesiącu nie przyszła...
Za Was wszystkie i kazda po kolei trzymam kciuki za upragnione II
Gryfin
Fanka BB :)
W którym dniu cyklu jesteś? Moim zdaniem rób dalej testy, owulacja mogła się najzwyczajniej w świecie przesunąćHej dziewczyny. Mam przepięknie regularne cykle, od 3 miesięcy robię testy owu, zawsze wynik na plus w dzień spodziewanej owu z kalendarzyka, a w tym miesiącu zaskoczenie. Testy negatywne... co prawda w tym miesiącu nie robiłam ich tak jak zwykle o tych samych portach, a jak mi się przypomniało (jakoś zawsze wiedziałam że ta owu jest). I zamiast nie robić to zrobiłam bylejak, a teraz rozmyślam czemu negatywne... powiedzcie mi proszę, czy jak zbadam progesteron za tydzień to mogę oczekiwać potwierdzenia owulacji? Od czwartku miałam zacząć brać Duphason, a jak nie mam pewności czy owu była to się zastanawiam czy ma to sens...
Hej dziewczyny. Mam przepięknie regularne cykle, od 3 miesięcy robię testy owu, zawsze wynik na plus w dzień spodziewanej owu z kalendarzyka, a w tym miesiącu zaskoczenie. Testy negatywne... co prawda w tym miesiącu nie robiłam ich tak jak zwykle o tych samych portach, a jak mi się przypomniało (jakoś zawsze wiedziałam że ta owu jest). I zamiast nie robić to zrobiłam bylejak, a teraz rozmyślam czemu negatywne... powiedzcie mi proszę, czy jak zbadam progesteron za tydzień to mogę oczekiwać potwierdzenia owulacji? Od czwartku miałam zacząć brać Duphason, a jak nie mam pewności czy owu była to się zastanawiam czy ma to sens
Dziękuję za odpowiedz w 13 dc a cykle mam 27dniowe.W którym dniu cyklu jesteś? Moim zdaniem rób dalej testy, owulacja mogła się najzwyczajniej w świecie przesunąć
V
vik_gosc
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Malinowa_chmurka
A w końcu wyrównałas to jakoś? Można wiedzieć jak? Ja też plamie przed okresemMój stary gin tez mówił ze taka moja uroda, plamilam około tydzień przed @, z cyklu na cykl coraz prędzej, w chwili gdy zmieniałam ginekologa plamilam już od 1dpo przez cała fazę lutealna. Nie rozumiem jak mogą twierdzić ze coś takiego jest normalne, bo nie jesteś.
Kropka29
Moderator
coca
A w końcu wyrównałas to jakoś? Można wiedzieć jak? Ja też plamie przed okresem [emoji17]
Jestem obecnie na luteinie w drugiej fazie cyklu i plamien brak [emoji6]
reklama
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was Jak się czujecie? Który dc? Testuje ktoś dzisiaj? U mnie dziś 26 dzień cyklu, czekam spokojnie na rozwój wydarzeń
A ja czekam na ten pozytywny rozwój wydarzeń u Ciebie.
Podziel się: