Co konkretnie masz na myśli? Monitorowanie czy zbadanie progesteronu 7dni po domniemanej owulacji?To polecam iść od razu sprawdzić czy owulacja powróciła. Ja tak zmarnowałam 4 miesiące po odstawieniu antykoncepcji.
reklama
Trzymam kciuki! Oby udało się za pierwszym razem jak w przypadku poprzednich Twoich ciążWitam i ja [emoji3590] mam już dwóch synów z 2012 i 2014, a teraz planujemy 3cie Bobo [emoji2960][emoji847] 27.11 lyknelam ostatnią tabletkę i maszyna ruszyła kompletnie nie wiem na co się szykować w tym pierwszym cyklu. Dziś czuję, że mam jajniki. Kupiłam testy owulacyjne żeby coś niecoś wybadać, ale nie mam o tym pojęcia. Dziś zrobiłam pierwszy i jest blada kreska- wiem, że to negatyw, ale skoro jest jasna to o czymś to świadczy? W cyklach sprzed moich chłopaków miałam problem z późną owu i krótka fazę lutealną. Mimo to obaj są z pierwszych cykli starań od razu po odstawieniu tablet. Wszystkim nam tutaj życzę powodzenia!
coca
Fanka BB :)
Co konkretnie masz na myśli? Monitorowanie czy zbadanie progesteronu 7dni po domniemanej owulacji?
Myśle ze monitoring [emoji6] sprawdzić na kilku wizytach czy pecherzyki rosną, czy jest dominujący, czy pęka i kiedy pęka.
Usg u ginekologa czy w ogóle rosną pęcherzyki i pękają
Co konkretnie masz na myśli? Monitorowanie czy zbadanie progesteronu 7dni po domniemanej owulacji?
Carry88
Moderator
Czy ktoś z naszego grona również zmaga się z czynnikiem męskim(słabe nasienie) i jakie suple wasi Panowie biorą?
Ja się nie zmagam,ale po przeczytaniu wielu rzeczy i wątków również tutaj na pewno, Najnajlepszy jest profertil, drogi,ale bardzo skuteczny efekty widoczne po 3 miesiącach.
Do tego polecam diete, odrzucenie alkoholu, papierosów, dużo ruchu.
reklama
Aksamitka28
Fanka BB :)
Witam się w pierwszym dniu @ no to lecimy do 18 razy sztuka ?
Podziel się: