reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Kurcze ja nie mogę nawet palcem ich dotchnac i ogólnie Piersi mam takie dziwnie cieple
Sama juz nie wiem w październiku jak miałam biochemiczna to wtedy miałam bardzo tkliwość Piersi
A od stycznia jak mam duphaston to bola bardzo podobnie Tyle, że w styczniu bolały dopiero po 2 tabletce a w tym cyklu zaczęły boleć przed braniem leku a teraz to masakra
Każda z Nas jest inna, u Ciebie taki ból, a u mnie dosłownie nic. Nie czuje różnicy. Może dlatego, że mój progesteron po prostu jest w normie i wcale nie musiałabym tego brać? A lekarz nie zlecił mi sprawdzanie jego poziomu, tylko odrazu zapisał duphaston.

reklama
Kurcze ja nie mogę nawet palcem ich dotchnac i ogólnie Piersi mam takie dziwnie cieple
Sama juz nie wiem w październiku jak miałam biochemiczna to wtedy miałam bardzo tkliwość Piersi
A od stycznia jak mam duphaston to bola bardzo podobnie Tyle, że w styczniu bolały dopiero po 2 tabletce a w tym cyklu zaczęły boleć przed braniem leku a teraz to masakra
Mnie tez strasznie bolą piersi i brzuch jak na okres.. A do @ jeszcze 5 dni..brUch to mnie pobolewa juz od tygodnia codziennie, piersi tak porzadnie od dzis. Ja mialam biochemiczna we wrzesniu i tez mialam takie objawy. Boje sie ze sie nakrecam..

Mnie tez strasznie bolą piersi i brzuch jak na okres.. A do @ jeszcze 5 dni..brUch to mnie pobolewa juz od tygodnia codziennie, piersi tak porzadnie od dzis. Ja mialam biochemiczna we wrzesniu i tez mialam takie objawy. Boje sie ze sie nakrecam..

No to jesteś gdzieś w okolicy szczytu poziomu proga w organizmie. Ból piersi jak najbardziej uzasadniony.

hej dziewczyny, byłam wczoraj u lekarza i dostałam duphaston na plamienie...
Ale... dziś zrobiłam bete ponownie i spadła z 21,2 na 5. Co dalej robić? Brać dalej duphaston i czekać na @??? 😭
Prawdopodobne ciąża biochemiczna. Przykro mi
Jeśli będziesz brała duphaston nie dostaniesz okresu.
Skontaktuj się ze swoim lekarzem i opowiedz co i jak i dostaniesz wskazówki

reklama
hej dziewczyny, byłam wczoraj u lekarza i dostałam duphaston na plamienie...
Ale... dziś zrobiłam bete ponownie i spadła z 21,2 na 5. Co dalej robić? Brać dalej duphaston i czekać na @??? 😭
Jeśli beta spadła tzn ze coś poszło nie tak. Jak odstawisz nawet duphaston to prawdopodobnie nie dostaniesz odrazu krwawienia bo najpierw musi spaść progesteron
Koniecznie skontaktuj się z lekarzem

Do góry