reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej dziewczyny, byłam dziś na monitoringu owu, mamy dwa piękne pęcherzyki 11 i 12mm na prawym jajniku, tam gdzie ostatnio było ciałko krwotoczne.[emoji177] Endometrium 5.5mm. Nie jest troszkę za chude? Jakie powinno być w okolicy owu? Jestem w 10d.c., pewnie jeszcze troszkę urośnie, ale chciałabym mieć jakieś porównanie [emoji4]
Miłego dnia wszystkim!

Jeszcze jakieś 5 dni plus minus do owu wiec wszystko wyglada ok. Endo koło 8-9 słyszałam ze jest wypaśne na owu [emoji16]

Cieszę się [emoji846][emoji846]
Ja też mam bardzo dobrego lekarza [emoji846][emoji846]
Pozdrawiam

To pogadaj z nim o tym endo bo jest naprawdę za duże, przed samym złuszczaniem (miesiączka) zwykle nie osiąga się takich rozmiarów. Niestety z endo to nie jest tak ze im większe tym lepsze. Lepiej to omówić [emoji6]

Miałyście kiedyś badanie po stosunku? Lekarz kazał mi w 12dc przyjść na badanie 2h po baraszkowaniu, żeby sprawdzić jak ruszają się plemniki. Partner miał już robione badania nasienia i wynik był okej.
Dzisiaj trafiłam na wizytę w 1dc, mimo krwawienia lekarz i tak zrobił mi usg i wyszło, że moje endo wygląda jakbym była w 8dc i w ogóle na usg nie widać ze mam [emoji85]
Ogólnie to dostałam clo od 4 do 8dc a potem estrofem. Czeka mnie kolejny monitoring więc here we go again [emoji4] oby wiosna nam sprzyjała

reklama
Do góry