reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny czy któraś z was stosowała ten test ?
Macie na jego temat jakieś opinie ?

Załączniki

• 13086209-9A87-446D-897A-EE6457E46E03.jpeg
    13086209-9A87-446D-897A-EE6457E46E03.jpeg
    23,6 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Tez wychodzę z takiego założenia, ale blada kreska w poprzednim cyklu narobiła mi sporo nadziei i zastanawiałam się czy tutaj nie jest pewniej :)

Ja już po cytologi i wymazach. I we wtorek mam to badanie . Jakoś się tym nie stresuje ze coś z jajowodami nie tak - albo nie chce o tym myśleć. 🙈

Ja też się boję, że coś wyjdzie nie tak. Stres na pewno będzie, a to pewnie za tydzień, bo @ musi się skończyć i weekend minąć. 🤦

Ostatnia edycja:
Gdzieś tutaj dziewczyna zakładała wątek też miała bladą kreskę i niestety nie była w ciąży. Więc każdy test prócz laboratorium(bynajmniej tak Mi się wydaje) raczej może zawieść
Tez wychodzę z takiego założenia, ale blada kreska w poprzednim cyklu narobiła mi sporo nadziei i zastanawiałam się czy tutaj nie jest pewniej :)

No to już chyba taki nasz los- staraczek :p no nic jak zdecyduje się przetestować, a pewnie tak będzie bo to koszt niecałych 20 zł to dam znać :)

Nie zabezpieczaliśmy się już dość długo, ale nie celowalismy w dni płodne ani nic, więc tego pierwszego roku nie liczę. Kolejny minie w kwietniu, to będzie rok od ciąży biochemicznej..
A co do młodego wieku, nie dziwię się, bo ja też miałam 20 lat, jak przestaliśmy uważać :)
No to my dokladnie tak samo, nie zabezpieczalismy sie i milosc byla w rozne dni, corka sie trafila dopiero po roku. Tak intensywnie to z 6 miesiecy zanim zaszlam 🙂

Powiedzcie mi kochane , jak uważacie ? Czy ten drugi test od góry jest pozytywny ? Nigdy tego nie robiłam :) stwierdziłam ze spróbuje aby poznać swój organizm ... test pokrywał się z tym jak się czułam zawsze w te dni ... Biochemię postanowiłam potraktować jako zwykłą miesiączkę tym bardziej ze nie była jakaś długa .. może jedne dzień więcej trwało krwawienie ... W instrukcji jest napisane ze kreska bledsze niż testowa również jest wynikiem dodatnim , jak to u Was było ? Jesteście bardziej doświadczone :)
Te dwa srodkowe wydaja sie pozytywne, ale powinnaś bardziej się zdać na bete (oczywiście jeśli to testy ciążowe a nie owulacyjne) :)

reklama
Ja dziś dopiero 1 DC, więc czekam. Jutro zadzwonię powiedzieć, że @ przyszła i mi wyznacza dzień. We wtorek będą wyniki posiewu i mam nadzieję cytologii, ale mam w razie czego wcześniejszą. Jeszcze nic nie wiem i też jestem strasznie ciekawa. 🤷 I boję się jak diabli, co tam wyjdzie. 🤦
A wizyty na nfz czy prywatnie?

Do góry