reklama
Smaily
Fanka BB :)
To jakieś wynalazki. Jeżeli będę w ciąży siekany test w zupełności wystarczy. Na pewno wyjdzie szkoda kasyDziewczyny czy któraś z was stosowała ten test ?
Macie na jego temat jakieś opinie ?
Ja już po cytologi i wymazach. I we wtorek mam to badanie . Jakoś się tym nie stresuje ze coś z jajowodami nie tak - albo nie chce o tym myśleć.
Ja też się boję, że coś wyjdzie nie tak. Stres na pewno będzie, a to pewnie za tydzień, bo @ musi się skończyć i weekend minąć.
Ostatnia edycja:
AnetaManiak
Fanka BB :)
Gdzieś tutaj dziewczyna zakładała wątek też miała bladą kreskę i niestety nie była w ciąży. Więc każdy test prócz laboratorium(bynajmniej tak Mi się wydaje) raczej może zawieść
Tez wychodzę z takiego założenia, ale blada kreska w poprzednim cyklu narobiła mi sporo nadziei i zastanawiałam się czy tutaj nie jest pewniej
Madziareczka
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny witam się po prawie dwóch miesiącach przerwy
No to my dokladnie tak samo, nie zabezpieczalismy sie i milosc byla w rozne dni, corka sie trafila dopiero po roku. Tak intensywnie to z 6 miesiecy zanim zaszlamNie zabezpieczaliśmy się już dość długo, ale nie celowalismy w dni płodne ani nic, więc tego pierwszego roku nie liczę. Kolejny minie w kwietniu, to będzie rok od ciąży biochemicznej..
A co do młodego wieku, nie dziwię się, bo ja też miałam 20 lat, jak przestaliśmy uważać
angeliskax
Moderator
Te dwa srodkowe wydaja sie pozytywne, ale powinnaś bardziej się zdać na bete (oczywiście jeśli to testy ciążowe a nie owulacyjne)Powiedzcie mi kochane , jak uważacie ? Czy ten drugi test od góry jest pozytywny ? Nigdy tego nie robiłam stwierdziłam ze spróbuje aby poznać swój organizm ... test pokrywał się z tym jak się czułam zawsze w te dni ... Biochemię postanowiłam potraktować jako zwykłą miesiączkę tym bardziej ze nie była jakaś długa .. może jedne dzień więcej trwało krwawienie ... W instrukcji jest napisane ze kreska bledsze niż testowa również jest wynikiem dodatnim , jak to u Was było ? Jesteście bardziej doświadczone
reklama
angeliskax
Moderator
A wizyty na nfz czy prywatnie?Ja dziś dopiero 1 DC, więc czekam. Jutro zadzwonię powiedzieć, że @ przyszła i mi wyznacza dzień. We wtorek będą wyniki posiewu i mam nadzieję cytologii, ale mam w razie czego wcześniejszą. Jeszcze nic nie wiem i też jestem strasznie ciekawa. I boję się jak diabli, co tam wyjdzie.
Podziel się: