reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny czy któraś z was stosowała ten test ?
Macie na jego temat jakieś opinie ?

Załączniki

• 13086209-9A87-446D-897A-EE6457E46E03.jpeg
    13086209-9A87-446D-897A-EE6457E46E03.jpeg
    23,6 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Tez wychodzę z takiego założenia, ale blada kreska w poprzednim cyklu narobiła mi sporo nadziei i zastanawiałam się czy tutaj nie jest pewniej :)

Ja już po cytologi i wymazach. I we wtorek mam to badanie . Jakoś się tym nie stresuje ze coś z jajowodami nie tak - albo nie chce o tym myśleć. 🙈

Ja też się boję, że coś wyjdzie nie tak. Stres na pewno będzie, a to pewnie za tydzień, bo @ musi się skończyć i weekend minąć. 🤦

Ostatnia edycja:
Gdzieś tutaj dziewczyna zakładała wątek też miała bladą kreskę i niestety nie była w ciąży. Więc każdy test prócz laboratorium(bynajmniej tak Mi się wydaje) raczej może zawieść
Tez wychodzę z takiego założenia, ale blada kreska w poprzednim cyklu narobiła mi sporo nadziei i zastanawiałam się czy tutaj nie jest pewniej :)

No to już chyba taki nasz los- staraczek :p no nic jak zdecyduje się przetestować, a pewnie tak będzie bo to koszt niecałych 20 zł to dam znać :)

Nie zabezpieczaliśmy się już dość długo, ale nie celowalismy w dni płodne ani nic, więc tego pierwszego roku nie liczę. Kolejny minie w kwietniu, to będzie rok od ciąży biochemicznej..
A co do młodego wieku, nie dziwię się, bo ja też miałam 20 lat, jak przestaliśmy uważać :)
No to my dokladnie tak samo, nie zabezpieczalismy sie i milosc byla w rozne dni, corka sie trafila dopiero po roku. Tak intensywnie to z 6 miesiecy zanim zaszlam 🙂

Powiedzcie mi kochane , jak uważacie ? Czy ten drugi test od góry jest pozytywny ? Nigdy tego nie robiłam :) stwierdziłam ze spróbuje aby poznać swój organizm ... test pokrywał się z tym jak się czułam zawsze w te dni ... Biochemię postanowiłam potraktować jako zwykłą miesiączkę tym bardziej ze nie była jakaś długa .. może jedne dzień więcej trwało krwawienie ... W instrukcji jest napisane ze kreska bledsze niż testowa również jest wynikiem dodatnim , jak to u Was było ? Jesteście bardziej doświadczone :)
Te dwa srodkowe wydaja sie pozytywne, ale powinnaś bardziej się zdać na bete (oczywiście jeśli to testy ciążowe a nie owulacyjne) :)

reklama
Ja dziś dopiero 1 DC, więc czekam. Jutro zadzwonię powiedzieć, że @ przyszła i mi wyznacza dzień. We wtorek będą wyniki posiewu i mam nadzieję cytologii, ale mam w razie czego wcześniejszą. Jeszcze nic nie wiem i też jestem strasznie ciekawa. 🤷 I boję się jak diabli, co tam wyjdzie. 🤦
A wizyty na nfz czy prywatnie?

Do góry