reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Kochana to owulacyjne :) kupiłam kilka w zasadzie z ciekawości .. jestem po biochemicznej w styczniu ... ten cykl chciałam trochę poobserwować
Skoro to owulacyjne,to według mnie wszystkie są negatywne. Druga kreska musi być równie czerwona jak testowa, albo mocniejsza. I jeśli tak wyjdzie oznacza że w ciągu kolejnej doby powinna być owulacja.

Domowe testy z krwi babycheck. O tych z allegro nie mam niestety opinii, bo nie używałam. Rzadko mam okazję wypróbować jakikolwiek test ciążowy, bo zawsze @ pierwsza [emoji3061]
Aaa, bo sie pogubilam myslalam ze mowicie o tych owulacyjnych, ktore byly na zdjeciu 😃

reklama
Skoro to owulacyjne,to według mnie wszystkie są negatywne. Druga kreska musi być równie czerwona jak testowa, albo mocniejsza. I jeśli tak wyjdzie oznacza że w ciągu kolejnej doby powinna być owulacja.
Widzisz a znowu na instrukcji jest oznaczone ze ta kreska może być jaśniejsza i tez jest pozytywne , a właśnie już nie raz tu czytałam ze musi być tak samo intensywna .. no nic , zostaje Nam czekać :)

Do góry