reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Za ten celibat masz murowane wejście do nieba jak już będziesz stara i pomarszczona [emoji16] zobaczysz, 2021 będzie Twój [emoji3590][emoji3590][emoji3590] babysteps i powoli do przodu [emoji123]
Ja sie przestarszylam ze masz na mysli ze mi sie skonczy jak bede stara i pomarszczona :D Naprawde rozklada mnie choroba bo ciezko mi sie oddycha i slabo cos widze :D Tak rzadko seks to ja ostatni raz uprawiałam jak bylam dziewicą, a miało to miejsce podczas bitwy pod Grunwaldem. Ostatnio chcialam se zajrzeć zeby zobaczyc ta szyjke po przeoraniu przez lekarza :D to mam wrazenie ze mi blona dziewicza odrasta.
:D Jak zaczne to musze od razu 6 raczki walnac. Uj... ze sie moj chlop powiesi z rozpaczy :D

Dziewczyny zapomnijcie po prostu o moim wpisie.. Rzeczywiście zrobiło się nieprzyjemnie a nie o to tu chodzi. Ja po prostu zamilknę dopóki sprawa się nie wyjaśni o ile oczywiście kogokolwiek to zainteresuje. Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzenia ♥️
Wróć za kilka stron :) Dziewczyny się wyszaleją :D Hera nie chciała Cię urazić tylko dosadnie jej się wyraziło opinie. Jeszcze razem będziecie pić po wszystkim :p

Ja sie przestarszylam ze masz na mysli ze mi sie skonczy jak bede stara i pomarszczona :D Naprawde rozklada mnie choroba bo ciezko mi sie oddycha i slabo cos widze :D Tak rzadko seks to ja ostatni raz uprawiałam jak bylam dziewicą, a miało to miejsce podczas bitwy pod Grunwaldem. Ostatnio chcialam se zajrzeć zeby zobaczyc ta szyjke po przeoraniu przez lekarza :D to mam wrazenie ze mi blona dziewicza odrasta.
:D Jak zaczne to musze od razu 6 raczki walnac. Uj... ze sie moj chlop powiesi z rozpaczy :D

[emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]

Nie wypominam. Hera sama napisała post wyżej ile cykli za nią...
Mnie by Twój wpis mocno zabolał[emoji2370] nie chodzi o to, że sama wcześniej napisała ile się stara tylko, że Ty jej to wypomniałaś w stylu: nie udaje ci się tak długo i zazdrościsz innym dlatego jesteś taka wredna. Ja twój wpis właśnie tak odebrałam i myślę, że nie tylko ja...
Mega nie na miejscu [emoji1304]

Ja łyżeczkowanie miałam 7 października po późnym poronieniu więc teoretycznie powinnam czekać dłużej ale moja lekarka mówila że organizm sam wie co robić. To mój drugi cykl po tym. A seks to już był 4 tyg po tym, jak tylko przestałam plamić. Chyba widocznie jestem uzależniona od seksu, bo gdybym miała tyle czekać to bym ściany gryzła. Moja przyjaciółka mówiła że ona co wieczór musi mieć bo wtedy śpi jak dziecko [emoji23][emoji23]
Chyba dlatego moja wkładka nie wytrzymała [emoji848]
Zazdroszczę takiej chcicy, dla mnie seks może nie istnieć przed staranImi było dosłownie 3-4 razy w miesiącu jak nie miałam już wymówki, teraz jest praktycznie codziennie to mąż moze się w końcu wyżyć, czasem dziwię się że ze mną wytrzymuje

Ja łyżeczkowanie miałam 7 października po późnym poronieniu więc teoretycznie powinnam czekać dłużej ale moja lekarka mówila że organizm sam wie co robić. To mój drugi cykl po tym. A seks to już był 4 tyg po tym, jak tylko przestałam plamić. Chyba widocznie jestem uzależniona od seksu, bo gdybym miała tyle czekać to bym ściany gryzła. Moja przyjaciółka mówiła że ona co wieczór musi mieć bo wtedy śpi jak dziecko 😂😂
Chyba dlatego moja wkładka nie wytrzymała 🤔
Oj ja tez mam duze libido. Wiele kobiet po ciazy jest ozieblych seksualnie, a ja nie :D Niestety u mnie tak sie zlozylo ze ilosc stosonow od listopada 2019 policze na palcach u rąk. Czasem mam glupie odczucie jakbym byla samotna :D ale przeciez obok jest moj partner wspiera mnie, chcemy drugiego dziecka a nie mozemy nic robic. Depresyjnie tak.

Przy poznej ciazy podobno 3 mc zalecaja, ale jesli lekarz dal zielone swiatlo to nie ma co sobie żałować. Przy wczesnym poronieniu czy lyzeczkowaniu leczniczo diagnostycznym to 2-3 tyg maks. Podejrzewam ze jakbym byla na kotroli to by mi pozwolil lekarz skorzystac z urokow zycia, ale bez wynikow nie ma sensu iść zwłaszcza że ja chodze prywatnie :p

Nie zauważyłam nic, nawet wzrostu temperatury większego nie zauważyłam [emoji6] ale istnieje również szansa, ze po prostu nie wpatruje się w każde ukłucia aż tak bardzo [emoji39]
Już chyba za bardzo chce, żeby się w końcu udało i może zaczęłam wierzyć w "magię" grudnia, sama nie wiem. Ogólnie twardo stąpam po ziemi, dzieki Tobie i kilku innym dziewczynom tutaj tym bardziej wiem, że powinnam się sprowadzać na ziemię, zamiast po raz kolejny rozczarować 🤦‍♀️ wiek robi swoje, zegar mi mocno tyka, szczególnie, że zawsze chciałam mieć dwójkę dzieci, a póki co nawet jednego się nie udaje 🤷‍♀️ plus w mojej bliskiej rodzinie jest w końcu upragniona ciąża po stratach i z jednej strony ogromnie się cieszę, modle się, żeby tym razem wszystko skończyło się szczęśliwie ❤️ ale z drugiej jest mi ciężko, szczególnie, że w dniu kiedy dowiedziałam się o ich ciąży, ja dostałam okres, a mieliśmy rodzinne spotkanie... emocje czasem biorą górę 🤦‍♀️🤷‍♀️

Zazdroszczę takiej chcicy, dla mnie seks może nie istnieć przed staranImi było dosłownie 3-4 razy w miesiącu jak nie miałam już wymówki, teraz jest praktycznie codziennie to mąż moze się w końcu wyżyć, czasem dziwię się że ze mną wytrzymuje
:D zamienmy sie libido. Ty radosnie bedziesz tańczyc pole dancing na rurze męża a ja ozięble i spokojnie przeczekam te tortury. Już bym wolala byc na diecie. Nie wiem jakis miesiac karmienia pozajelitowego.. Przynajmiej schudlabym, zamiast braku seksu.

reklama
Mnie by Twój wpis mocno zabolał[emoji2370] nie chodzi o to, że sama wcześniej napisała ile się stara tylko, że Ty jej to wypomniałaś w stylu: nie udaje ci się tak długo i zazdrościsz innym dlatego jesteś taka wredna. Ja twój wpis właśnie tak odebrałam i myślę, że nie tylko ja...
Mega nie na miejscu [emoji1304]
Ja się staram jakis 20cykl i nielicząc dzisiaj nigdy nie napisałam nikomu nic tak nieprzyjemnego jak ona dzisiaj kilkukrotnie kilku dziewczyną. Tak jak któraś napisała, że napisała to samo co hera ale delikatniej i nikt nic nie mial do niej.... A wystarczy trochę taktu

Do góry