reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Tylko że ja mierze na skroni zawsze. A często czytam że np temp na owulację mierzy się w pochwie. Właśnie tak to u mnie wygląda, o planowaniu ciąży prócz nogi 9.15 nie wiem nic [emoji2368]

No to nie ma sensu za bardzo [emoji6] są pewne zasady, aby mierzenie podstawowej temperatury ciała na której opiera się metoda fertility awarness (jak to zgrabnie przetłumaczyć nie wiem) było miarodajne [emoji6]

reklama
Hera uważam, że się na wielu sprawach staraczkowych znasz ale jesteś za ostara... 40ktorys cykl to obstawiam, że po prostu Zazdroscisz, że innym się udaje. Wiele razy się rozczarowałaś, wiele razy bolało ale nie musisz być nieprzyjemna. Wiem, że nie musisz ciuciać i zapewniac że jest ciąża ale nie odbieraj nadziei bo to ona umiera ostatnia. Zluzuj..
Nie wypominaj komuś czasu starań. To jest zagranie poniżej pasa [emoji1304]

Hera uważam, że się na wielu sprawach staraczkowych znasz ale jesteś za ostara... 40ktorys cykl to obstawiam, że po prostu Zazdroscisz, że innym się udaje. Wiele razy się rozczarowałaś, wiele razy bolało ale nie musisz być nieprzyjemna. Wiem, że nie musisz ciuciać i zapewniac że jest ciąża ale nie odbieraj nadziei bo to ona umiera ostatnia. Zluzuj..
Odpisze ostatni raz i mam nadzieję nigdy już nie zobaczyć żadnego Twojego wpisu więc mnie nie oznaczaj. Zazdrosna? Serio? Nie skomentuje tego, bo bardziej żałosnego wpisu już dawno nie czytałam... Ja sprawiam przykrość? To nie będę pisać co ten wpis robi. Powodzenia.
✌️

Ale chyba lepiej usłyszeć prawdę i najwyżej się miło zaskoczyć co?

Przecież ta ciąża jest albo i jej nie ma. To nie ma żadnego związku z tym która cokolwiek z nas myśli/widzi kreski/ nie widzi kresek. One się magicznie nie pojawia jak Hera czy inna z nas je zobaczy.

Ja wole prosto między oczy prawdę niż ciumkanie ze coś jest godzinę po teście i się podjadać żeby później zbierać się z podłogi bo będzie mi strasznie przykro i sobie bym tylko wmawiała biochemiczna ciąże. A to np była kreska fabryczna a nie biochemiczna ciąża na przykład.

A to nie jest za ostre? Mówienie ze zazdrości ze innym się udaje? Sorry, ale to jest cios poniżej pasa którego nie powinna zadać jedna staraczka drugiej. Absolutnie się z tym nie zgadzam, jestem tu kilka miesięcy i widziałam jak bardzo cieszy się z powodzenia innych i jak ich dopinguje. Jasne, mówi wprost a nie ubiera slow w kolorowe ubranka, ale bez przesady. Napisałam koleżance która wrzuciła test w zasadzie to samo co Hera tylko inaczej ubrane w słowa i na mnie już fala hejtu się nie wylewa [emoji2368]

Dziewczyny zapomnijcie po prostu o moim wpisie.. Rzeczywiście zrobiło się nieprzyjemnie a nie o to tu chodzi. Ja po prostu zamilknę dopóki sprawa się nie wyjaśni o ile oczywiście kogokolwiek to zainteresuje. Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzenia ♥️

reklama
Nie :p Ja jestem po łyzeczkowaniu i wycinach wiec narazie nie moge. Teoretycznie 2-3 tyg, ale we wtorek mam @. Wiecznie coś i tak jadę na celibacie od połowy pazdziernika... A mialam 22 robic swoj pierwszy test ciazowy. Szlachetne zdrowie i tak dalej :)

Za ten celibat masz murowane wejście do nieba jak już będziesz stara i pomarszczona [emoji16] zobaczysz, 2021 będzie Twój [emoji3590][emoji3590][emoji3590] babysteps i powoli do przodu [emoji123]

Do góry